Marleen van Leeuwe

Professioneel profielErvaringsgericht werken spreekt mij bijzonder aan. Met mijn jaren lange ervaring als haptotherapeut heb ik veel ervaring met, en ben ik kundig in, het je bewust leren ervaren van je gevoelens. Hierdoor kan ik tijdens het onderzoeken van je denken, voelen, willen en handelen, je goed stil laten staan bij je gevoelens. Hierdoor zijn diepgaande en duurzame veranderingen mogelijk.

Contact

Praktijk voor Ervaringsgerichte Supervisie
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
Nederland
0619503058
Praktijk voor Coaching Marleen van Leeuwe
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen
Nederland
0619503058

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

C. Poels, HRM
Ik heb supervisie van haar gehad en ik heb veel inzichten gekregen in hoe ik dingen ook anders kan doen. Marleen is rustig, discreet en prettig in de omgang. Door haar vragen hielp ze mij om patronen te herkennen waarvan ik niet eens door had dat ik ze had. Marleen werkt heel praktisch en de supervisie is helemaal niet zweverig of 'eng'. Het heeft mij veel opgeleverd. Zeker aan te raden.
J. Vonk, directeur Stichting Welzijn Albrandswaard en Kijk op Welzijn Barendrecht
Marleen geeft coaching aan drie teams binnen mijn organisatie. Dit zijn zowel jongerenwerkers als maatschappelijk werkenden. Alle medewerkers zijn enthousiast over zowel de persoonlijkheid van Marleen als haar methode van werken. Zij geven aan dat Marleen heel goed aansluit bij de behoefte van het team en haar methode van werken aan kan passen aan de vraag van het betreffende team. Zij maakt hen niet afhankelijk, maar geeft hen de tools om zelfstandig de coaching voort te zetten waar mogelijk.Ik wil Marleen warm aanbevelen als coach binnen het sociaal domein.Vriendelijke groet, Jacqueline Vonk
M. Valk, Fysiotherapeut
Ik heb Marleen leren kennen als een warme, rustige en betrokken persoon. Ze wist mij vanuit rust aan te sporen om stil te staan bij mijzelf en te verdiepen waardoor er verheldering ontstond. Ook het schrijven van reflectieverslagen was een goede manier om terug te kijken en Marleen wist hier altijd weer een aandachtspunt uit te filteren. De supervisie heeft mij veel gebracht vooral door de ondersteuning en ruimte die Marleen mij gaf.