Marjan Hoving

Professioneel profiel

Positieve psychologie, oplossingsgericht, stresspreventie, leefstijl, ACT.

Als je een betrokken mens en deskundig leerbegeleider zoekt voor een persoonlijk leertraject (supervisie of coaching) dan heb je die gevonden. Ik weet je met behulp van verbeelding en humor te inspireren tot acties die soms buiten je vertrouwde gedachten of gedrag liggen. Ik ben er op gericht om te helpen zoeken naar wat goed is voor jou, welke ontwikkeling jij wilt in je werk. Het geeft me voldoening en plezier om daarin mee te denken en te ondersteunen.

Begeleiden loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. Als GGZ-verpleegkundige heb ik leren aansluiten bij veel verschillende mensen. Met een aandachtige basishouding, ruime scholing, lange werkervaring (en niet te vergeten levenservaring) heb ik me ontwikkeld tot een vakbekwame supervisor (LVSC geregistreerd) en coach. Ik ben een goed luisteraar en een scherp waarnemer van de aanleg, (eigen)aardigheden, vermogens en kwaliteiten van de ander. Soms lijken die even kwijt, ik help ze graag weer te vinden en te versterken.

Ik woon in Zwolle en ik werk ook als GGZ-verpleegkundige in de verslavingszorg. Supervisor is sinds 2006 mijn tweede beroep. Het mooie van mijn twee beroepen is dat ik over en weer mijn werkervaring in kan zetten. Ik leer elke dag weer van mijn collega’s en cliënten.

Ik ben deskundig op het gebied van stresspreventie: hoe blijf je gezond en tevreden op je werk, maar ook thuis? Inmiddels ben ik goed thuis in de wereld van de leefstijl en dat dit meer is dan fysieke gezondheid. Positieve psychologie is de basis van waaruit ik leef en werk. Ik heb recent nieuwe een nieuwe methodiek geleerd en ervaren: ACT (Acceptence and Commitment Therapy). Een waardevolle toevoeging voor in een leertraject.
Instagram: marjanhoving.nl
www.marjanhoving.nl

Contact

Marjan Hoving supervisie coaching
Grasdorpstraat 6
8012 EN ZWOLLE
Nederland
06 12405146

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*