Marjan Hoving

Contact

Marjan Hoving Coaching , Supervisie, Training
Grasdorpstraat 6
8012 EN ZWOLLE
Nederland
06 12405146

Professioneel profiel

Als je een betrokken en aardig mens zoekt voor een persoonlijk leertraject (supervisie of coaching) of voor een training, dan heb je die gevonden. Ik weet je met behulp van verbeelding en humor te inspireren tot acties die soms buiten je vertrouwde gedachten of gedrag liggen.
Ik vind het belangrijk dat leren leuk is. Mensen leren het beste als zij geboeid raken en betrokken zijn bij het onderwerp. Als zij durven experimenteren met nieuw gedrag en fouten mogen maken. Wil je een goed gesprek en wil je gelukkiger en vaardiger te worden in je werk of wil je meer uit jezelf halen? Ik bied je een exclusief leertraject met alle aandacht en volop ruimte om te leren en te proberen. Egokracht win je door te doen!
Op mijn site kun je vinden hoe ik te werk ga. Als je meer wilt weten, via het contactformulier ben ik makkelijk te bereiken voor meer informatie. Dat kost niets en is geheel vrijblijvend. Ook een verkennend/informatief gesprek verplicht je tot niets. Dus voel je vrij om contact op te nemen of wat rond te neuzen op mijn site.