Marjan Hoving

Professioneel profiel

Als je een betrokken en aardig mens zoekt voor een persoonlijk leertraject (supervisie of coaching) of intervisie voor je team, dan heb je die gevonden. Voor meer informatie:

Begeleiden loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. Als GGZ-verpleegkundige heb ik leren aansluiten bij veel verschillende mensen. Met een aandachtige basishouding, ruime scholing, lange werkervaring (en niet te vergeten levenservaring) heb ik me ontwikkeld tot een vakbekwame supervisor (LVSC geregistreerd) en coach. Ik ben een goed luisteraar en een scherp waarnemer van de aanleg, (eigen)aardigheden, vermogens en kwaliteiten van de ander. Soms lijken die even kwijt, ik help ze graag weer te vinden en te versterken.

Ik woon in Zwolle en ik werk als GGZ-verpleegkundige in de verslavingszorg. Supervisor is sinds 2006 mijn tweede beroep. Het mooie van mijn twee beroepen is dat ik over en weer mijn werkervaring in kan zetten. Ik leer elke dag weer van mijn collega’s en cliënten.

Ik ben deskundig op het gebied van stresspreventie: hoe blijf je gezond en tevreden op je werk, maar ook thuis? Trainen doe ik samen met collega Marjan. (zie M&M)

Fotograferen is mijn passie. Het verscherpt mijn waarneming en ik heb geleerd om vanuit meerdere perspectieven naar een beeld of situatie te kijken. Heel handig, ook voor in supervisie. Verder sjouw ik in weer en wind over de IJsseldijk en ga ik graag op fotosafari naar een stad of naar de Wadden.

Instagram: marjanhoving.nl
www.marjanhoving.nl

Contact

Marjan Hoving Coaching , Supervisie, Training
Grasdorpstraat 6
8012 EN ZWOLLE
Nederland
06 12405146

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*