Marja Voorsluijs

Professioneel profiel

Je wilt groeien en meer inzicht in jezelf krijgen. Hoe fijn is het als je jezelf (nog) beter kent! Dit heeft zeker gevolgen voor hoe je met anderen omgaat.

Als je bij mij gesprekken volgt, zul je het volgende merken:
✅ Persoonlijk: ik ben eerlijk en transparant. Mensen zeggen vaak over mij: ‘what you see is what you get’
✅ Verantwoordelijk: wat ik beloof, dat doe ik. En dat doe ik zo goed mogelijk
✅ Didactische kennis en ervaring: mijn ruime ervaring met verschillende doelgroepen, gecombineerd met een opleiding tot trainer, zorgt ervoor dat ik een groot repertoire aan didactische mogelijkheden heb
✅ Genieten van groei: ik geniet er van als ik merk dat mensen inzichten op doen en zo weer verder groeien

MIJN VISIE:
Mensen meer inzicht in zichzelf en anderen geven, zodat ze de ander en zichzelf beter begrijpen en accepteren. Dit doe ik vanuit een christelijke levensvisie.

OPLEIDING EN ERVARING:
Onderwijs en begeleiden loopt als een rode draad door mijn leven. Na de PABO heb ik een aantal jaren als leerkracht op een basisschool gewerkt. Vervolgens in het (speciaal) voortgezet onderwijs. Eerst als docent, later als mentor van een Reboundvoorziening. Daarna was ik teamleider binnen het reguliere voortgezet onderwijs. Nu werk ik op het MBO, waar ik studenten lesgeef, train en begeleid. Ook heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Motiverende Gespreksvoering (incl. opleiding tot trainer), de Roos van Leary, Process Communication Model (internationaal erkend en gecertificeerd PCM-trainer en coach) en autisme.

Welkom!

marja@viviano.nl
www.viviano.nl
06-40199378

Welkom!

Contact

Viviano
Grasakker 32
2821 ZL Stolwijk
Nederland
0640199378

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*