Marion Soons

Professioneel profiel‘mijn passie is mensen en organisaties bij het beste en het mooiste resultaat brengen. Ik begeleid mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Samen met jou ga ik ontdekken hoe jij jezelf en anderen beïnvloedt en wat de effecten van je gedrag zijn. Ik laat je vanuit psychologische concepten en achtergrond zien hoe relatiepatronen werken en jij jezelf anders / effectiever kan inbrengen. Vanuit een vergroot zelfinzicht en bewustzijn, samen met meer regie en vertrouwen ben je al snel in staat het geleerde succesvol in de praktijk te brengen. Ik werk graag met no-nonsense aanpak, creatieve opdrachten en speelse interactie.
Met bijna 20 jaar ervaring, zowel binnen individuele trajecten, als ook met teams en organisatie begeleiding, heb ik een groot arsenaal aan oefeningen, achtergrond en creativiteit opgedaan.

’Specialisaties zijn (persoonlijke) ontwikkeling en ongewenst (hardnekkig) gedrag doorbreken; door patronen en gewoonten op speelse, doch confronterende effectieve wijze, duurzaam te veranderen.
Ik verzorg analyse en onderzoek om verbeter/-ontwikkelprogramma's op maat aan te creëren.
Zowel op eigen regie en persoonlijk leiderschap gericht, als ook middels gedrag(verander)trainingen en team buildende (cultuur)begeleiding in organisatieprogramma’s.

Ik werk o.a. met het Biografische (levens)verhaal TA, NLP, Voice Dialoque, RET, systemische werken en de Zelf- en Team Konfrontatie Methodiek. Ik houd ervan om op een waarderende en positieve manier patronen en gedrag bloot te leggen, om dat vervolgens om te zetten in gewenste effectiviteit. Vaak zet ik daar ook intervisie- en supervisie methodieken bij in. Ik creëer graag originele workshops met veel leer- experimenteer en fun elementen.

Ik ben gecertificeerd om de krachtige, succesvolle wetenschappelijke LabofLife en GoalAchiever aanpak te trainen, rond duurzame doelgerichte gedragsverandering. Een bewezen aanpak die door zorgverzekeraars vergoed wordt en een 'no cure no pay' garandeert rond sterkere eigen regie, grotere motivatie en betere vitaliteit.

Klanten en collega's noemen me deskundig enthousiast, creatief verrassend, met een warme, doch vasthoudende confrontatie ! Ik maak graag kennis met jou en je vraag; en dat kan op vele locaties. In het midden van het land kan ik je o.a. in Wijk bij Duurstede ontvangen in mijn inspirerende kunstgalerie of Coachruimte in de tuin.

Ik ben een geverifieerde (register) Coach, o.a. bij het platform Coachfinder (van psychologie) en heb inmiddels een zeer brede, jarenlange Coach ervaring die ik nog dagelijks met passie en plezier verken.

Contact

Fix'Um Advies, Training en Coaching
Oeverstraat 17
3961 AM Wijk bij Duurstede
Nederland
06 10286506

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

PERSONAL BRANDING 2
ACTIVITEITEN
Personal Branding Marion Soons
Coachfinder profiel
regie op werk en leven