Marion Heijnen

Professioneel profiel

Ik ben opgeleid als ecologisch pedagoog, docent, ontwikkelaar, coach en supervisor. Ik heb ervaring in het basisonderwijs, als opleidingsdocent op de pabo, bij pedagogiek en bij de master SEN en nu werkzaam als docent bij social work deeltijd. Ik heb een open en nieuwsgierige houding. Ik kan goed luisteren en indien nodig ben ik daadkrachtig. We gaan samen op verkenning en stemmen het traject zorgvuldig af. We werken vanuit een duidelijk kader.
Mijn motto: "Involve me and I learn"
Ik wil je graag verder helpen. Met dingen in je werk of studie die je anders zou willen aanpakken of die je zelf niet zo helder meer ziet. Zodat je daarna (nog) beter en positiever aan de slag kunt.
We onderzoeken samen hoe we met ons denken en ons bewustzijn allemaal onze eigen werkelijkheid creëren. We gaan in gesprek over de betekenis hiervan voor jezelf, je collega's en je klanten. Dit leidt tot duurzame veranderingen binnen je werk.
Iedere professional heeft baat bij reflectie op het eigen functioneren. Het getuigt van kracht, lef om echt naar het eigen functioneren te kijken, hierdoor ben je vaak in staat die volgende stap te zetten.
Waar kan ik jou mee helpen ?

Contact

Marion Heijnen
Weurtseweg 236
6541 BD Nijmegen
0640502897

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*