Marijke van Es

Marijke van Es

Professioneel profiel

Toen ik in 2016 startte met de opleiding tot supervisor, ging er een wereld voor me open. De zin van diepgaand reflecteren en het plezier dat je daarin kan hebben, is nooit meer weggegaan. Ik neem het mee in alles wat ik doe. Dit blijkt inspirerend te zijn voor anderen.

Met de theaterschool als achtergrond, is creativiteit één van de belangrijke dingen in mijn leven. Dit neem ik mee in de supervisie die ik geef.
Bij de Hogeschool Utrecht heb ik zowel aan adolescenten als volwassenen supervisie gegeven; individueel als groepssupervisie.

Wat ik steevast terughoor, is dat de supervisie prettig verloopt omdat "alles er mag zijn". Ik tracht samen met de ander naar de kern van iemands persoon te gaan, met alle mooie en andere interessante kanten, om een eerlijke professional te worden die alles wat hij/zij in zich heeft, kan inzetten. Vanuit mijn eigen eerlijkheid en integriteit spiegel ik, help ik en onderzoeken we samen deze weg.

In 2023 heb ik de opleiding tot leersupervisie afgerond. In 2024-2025 hoop ik een leersupervisie II traject te begeleiden. Dit bied ik aan tegen een gereduceerd tarief en kan zowel online plaatsvinden, als in Utrecht of Ede.

Contact

Marijke van Es
Irenelaan 29
6713MS Ede
Nederland
0644042653
Utrecht

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*