Marianne Brouwers

Professioneel profiel

Ik ben huisarts (niet-praktiserend) en een ervaren NHG-supervisor/coach. Ik begeleid vooral jonge artsen, al dan niet in opleiding, die hun weg zoeken in het werkveld. Vragen die voorbijkomen in haar praktijk: Hoe vul ik mijn vak in? Wat voor arts wil ik zijn voor mijn patiënten, en hoe bereik ik dit? Hoe match ik mijn werk met mijn privéleven? Hoe ga ik om met tijdsdruk? Hoe draai ik een efficiënt spreekuur?
Ook ben ik geaccrediteerd Gespreksleider visitatie voor huisartsen en EIF-begeleider voor specialisten ouderengeneeskunde. Gepromoveerd in 2019 op het onderwijs in arts-patientcommunicatie.

Als begeleider ben ik toegankelijk, nuchter, kritisch en confronterend. Ik breng je met humor in beweging en verleidt je zo tot ander gedrag. Omdat ik zelf lang in het zorgonderwijs heb gewerkt én gepromoveerd ben, weet ik als geen ander wat er wordt gevraagd van jonge artsen. Jonge artsen die door mij gecoacht zijn, zeggen over mij: “Marianne valt op door haar integriteit en creativiteit. Met haar methode kom je dicht bij jezelf te staan en ontdek je passende carrièrestappen.” “Marianne is goed in luisteren en het stellen van kritische vragen.” “Deze coach geeft ruimte en respect en is niet veroordelend.”

Wil je meer weten? Bel gerust of stuur een mail, dan kunnen we de mogelijkheden gericht bespreken.

Contact

Artsenkompas
Eikenven 48
5062 AE Oisterwijk
Nederland
06-10713078

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*