Marian Saarloos

Professioneel profielMeer dan 25 jaar heb ik ervaring in counseling, coaching en supervisie. Ik werk individueel en met groepen. De afgelopen tijd heb ik mensen veelvuldig begeleid bij het maken van keuzes en het leren omgaan met tegenslagen. Ik beschouw het als een voorrecht om coach en supervisor te mogen zijn tijdens de zoektocht die kan leiden tot hernieuwde persoonlijke bezieling van leven, van werk. Voor de volwassene, de student, de werknemer of de groep ben ik een doortastende coach en supervisor, gericht op onderweg verloren gegane passie, voldoening, vervulling, bestemming. Ik schep de veiligheid om op verhaal te komen en van voorzichtige woorden te komen tot concrete daden. Ik ben je klankbord als je nieuwe wegen verkent. Kiezen kan een langdurig proces zijn. Ik begeleid jou tijdens dit proces om keuzemogelijkheden te verkennen en om woord en beeld te geven aan wat mogelijk diep in jou verborgen zit. Ik gebruik daarbij technieken en oefeningen uit onder andere de psychosynthese. Je ontdekt waar je het meest op je plaats bent als individu en als deel van de maatschappij. Na afloop van dit traject heb je beter inzicht in de thema’s van jouw leven. Tevens beschik je over innerlijke vrijheid om een volgende stap te zetten en je in te zetten voor doelen die het best bij je passen.Om elkaar, vrijblijvend, te leren kennen is een kennismakingsgesprek altijd mogelijk. Ik hoor graag van je!

Enkele reacties van supervisanten:
Januari 2020: Net een supermooi supervisietraject bij Praktijk Saarloos afgerond. Met de persoonlijke en betrokken begeleiding van Marian heb ik mooie stappen kunnen zetten en inzichten kunnen omzetten in acties.
Werken in de jeugdzorg vraagt veel van je. In contact met cliënten ben je je eigen instrument. Daarom is het goed om regelmatig stil te staan en te reflecteren naar wat je (on)bewust altijd (niet) doet. Supervisie bij Marian nodigt je uit (op een manier die bij jou past) te kijken naar wie je bent en wat maakt dat je doet zoals je doet. Marian weet de juiste combinatie tussen werk en privé onderwerpen te vinden en ze mooi te laten verbinden met elkaar.
En het is ook fijn om te weten en te voelen dat je al goed bent zoals je bent…
Bedankt Marian! Esther....Maatschappelijk werker bij Jeugd en gezin

Met veel zorg gaf Marian vorm aan mijn supervisietraject. Met een combinatie van schrijfopdrachten, gesprekken en creatievere werkvormen creëerde ze een leeromgeving waarin ik, ter voorbereiding op mijn eigen supervisieopleiding, goed in beeld kreeg hoe ik daar als professional en persoon in stap. De rust en ruimte, maar ook een zekere vasthoudendheid, die ik ervaarde in het contact met Marian, hebben mij geholpen dicht bij mijzelf te blijven. Bovendien werkt Marian vanuit een gelijkwaardige houding waarin ze veel toelicht over de keuzes die ze maakt in haar begeleiding en haar eigen gedachteproces inzichtelijk maakt.
Judith, docent en onderzoeker, Inholland Den Haag.

Contact

Praktijk Saarloos
Ananasstraat 97
2564SN Den Haag
Nederland
0612638612

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*