Margreet Snoeck

Professioneel profiel

Bedankt voor het bezoeken van mijn LVSC-profiel.

Zingeving en plezier, maak er werk van!

Ik ben Margreet Snoeck en woon in Heinkenszand. Om zingeving en plezier te behouden in mijn werk heb ik bij verschillende organisaties in de non-profit sector gewerkt. Als verpleegkundige, teamleider, coach en arbo-adviseur. Sinds een aantal jaren werk ik als supervisor/ zelfstandig ondernemer bij onderwijsinstellingen, (jeugd)zorginstellingen en sociaal domein. In 2015 heb ik de Master Begeleidingskundige afgerond aan de Transfergroep in Rotterdam. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam als Teamcoach bij een organisatie voor clienten met lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Mijn plezier en passie vind ik in: Supervisie - Individuele en Teamcoaching - Intervisie - Begeleiding op maat.
Ik ben gefascineerd door wat mensen drijft in hun werk. Ik geloof dat mensen het succes van een organisatie bepalen. Ik richt mij dan ook op de mens en het team als bepalende succesfactor.

In de afgelopen jaren heb ik aan beginnende en ervaren professionals werkzaam in diverse werkvelden supervisie gegeven. Op individuele basis op in groepjes, tijdens een opleiding of gedurende de uitoefening van het beroep. Daarnaast begeleid ik intervisiebijeenkomsten en houd ik me bezig met het coachen van teams.

Mail, app of bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking.
Je kunt ook mijn LinkedIn bezoeken.

Contact

Snoeck Coaching en Teamontwikkeling
Steenloperstraat 13
4451 GA Heinkenszand ( Zeeland)
Nederland
06-30697384

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Anne Koops, Jeugzorgprofessional Juvent
Als student Social Work heb ik supervisie mogen ontvangen van Margreet. Ik vond het een waardevolle ervaring om door Margreet begeleid te worden. Margreet is een persoon die zich gelijkwaardig opgesteld naar de ander. Ze deinst niet terug om in de ondersteuning eigen levenservaringen in te zetten. Deze houding heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf in een veilige omgeving kon ontplooien. Haar empathische luisterhouding zorgde ervoor dat ik de tijd en de ruimte durfde te nemen om handelen te overdenken.Daarentegen stelde Margreet kritische verdiepende vragen op de juiste momenten. Haar diplomatieke houding zorgde voor een fijne sfeer in de supervisie groep. Ieder werd gewaardeerd op eigen kwaliteiten en beperkingen.Tot slot heeft Margreet mij doen inzien dat professioneel werken ook gebonden is aan grenzen. We blijven ten slotte allemaal mensen. Groetjes,Anne Schuurman