Margot Clausing

Professioneel profiel

Margot Clausing, Supervisor, (team)Coach en Trainer.
Leer- en coachtrajecten, begeleiding bij stress en (dreigende) burn-out met behulp van de CSR methode.
Ik heb oog voor terugkerende patronen, zie waar het vast zit en hoe je ongewenste patronen doorbreekt. Ik kijk precies en leg de vinger zorgvuldig op de zere plek. Vanuit een helder begrip van de complexe situatie daag ik mensen uit ander gedrag te proberen.
Samen onderzoeken wij wat er leeft, wat de verbanden zijn tussen persoon, functie en context en waar mogelijkheden liggen voor verandering. Dat maakt dat ik veel vragen stel en samen met jou op zoek ga naar passende oplossingen. Ik sluit aan bij de (leer)vraag, het gewenste doel en resultaat van een traject zijn daarbij richtinggevend. Vanuit mijn achtergrond als dramatherapeut werk ik graag met metaforen en actieve werkvormen. Ik zie mezelf als een gids die een tijdje meeloopt met een individu of groep. Een paar extra ogen en oren, iemand die mensen bevraagt en uitdaagt om nieuwe wegen in te slaan en afscheid neemt zodra de ander zelfstandig verder kan.
Werkervaring: Dramatherapeut in Jeugdgezondheidszorg en GGZ (individueel en met groepen), Leidinggevende Ambulante zorg en Supervisor, (Team)Coach en Trainer in eigen bedrijf.
Werkwijzen die ik inzet: oplossingsgericht coachen, voice dialogue, systeemdenken, kernkwadranten en andere ervaringsgerichte werkvormen.

Contact

Margot Clausing
Bentinckstraat 10
1051 GK Amsterdam
Nederland
0620685495

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*