Margo Blaas

Professioneel profiel

Tijdens mijn loopbaan als maatschappelijk werker in de hulpverlening (psychiatrie, dak- en thuislozenzorg, jeugdzorg) raakte ik mij steeds meer bewust dat reflectie en verdieping van belang zijn om nieuwsgierig te blijven naar de ander. Het werk kan belastend zijn en supervisie of intervisie is een vorm van zelfzorg om mentaal gezond te blijven.

Gedurende de master Begeleidingskunde leerde ik de kracht van verhalen te (her)ontdekken. Ieder mens heeft een eigen uniek verhaal. Wat is jouw verhaal?
Velen ervaren mijn rustige en evenwichtige persoonlijkheid als een kracht. Door te kijken, te luisteren, vragen te stellen en feedback te geven ontstaan nieuwe inzichten. Ik werk graag voorbij de taal, met verbeelding, symbolen, metaforen.
Past een verdiepende wandeling, letterlijk stappen te zetten die nodig zijn? Ook zo ontstaat beweging in vastzittende patronen.

Ben jij of jouw team op zoek naar beweging, verdieping of vernieuwing? Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen voor een oriënterend gesprek.

Contact

Nederland
06 14103642
Blaas Supervisie & Coaching
Slabbekoornsedijk 8
4434 RB Kwadendamme
Nederland
0031614103642

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*