Margaretha Ras

Professioneel profielDe naam die ik bij mijn geboorte heb gekregen is Margaretha Ras (1975). Veel mensen kennen mij ook wel als Marrie.
Ik geloof in de ontmoeting waarin er ruimte wordt gecreëerd om naar het eigen verhaal te kijken. Mensen hebben de gewoonte om het verhaal te worden dat ze zichzelf, en anderen, vertellen. Soms werkt dit niet meer en is het nodig om zicht te krijgen op de patronen waarmee iemand zijn eigen verhaal in stand houdt en daardoor zichzelf klemzet, waardoor verdere ontwikkeling uitblijft. Als begeleidingskundige wil ik hierin ondersteunend zijn door het aangaan van een eerlijk gesprek. In de gesprekken luisteren we ook tussen de woorden door, naar datgene wat niet gezegd wordt. Samen gaan we op zoek naar datgene wat er al is, maar zich nog niet heeft laten zien en wat nog ontdekt mag worden. We kijken vanuit een ander perspectief naar jouw verhaal.
Ik begeleid de ander in zijn ontwikkeling vanuit medemenselijk contact, in combinatie met mijn ervaringswijsheid, die is opgebouwd vanuit mijn levenservaring, mijn werk als leidinggevende en mijn opleidingen. De essentie van mijn werk zit in de ontmoeting, het verhaal van de ander samen onderzoeken.
Ook is er ruimte voor onderwerpen die moeilijker te bespreken zijn, de onderwerpen waar schaamte op zit en die doorgaans niet makkelijk verteld worden. Ook deze verhalen horen bij het leven en mogen besproken en onderzocht worden, zonder oordeel.

Contact

Begeleidingskunde Coaching en Supervisie
Rijnstraat 22b
9725 EV Groningen
Nederland
0611299426

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Referenties te vinden op mijn website
Begeleidingskunde coaching en supervisie
Margaretha Ras
Begeleidingskunde
Coaching en supervisie