Marga Salemink

Marga Salemink

Professioneel profielMijn naam is Marga Salemink (1969); sportief, optimistisch, enthousiast, creatief en hart voor mensen. Met een achtergrond als verpleegkundige, sportmedewerker NSC Papendal, kerkelijk jeugd- en jongerenwerker en begeleider in de GGZ (autismedeskundige), heb ik veel ervaring opgedaan die zich binnen supervisie en coaching uitstekend laat combineren. Het fysieke aspect neem ik graag mee in de ervaring om tot creatieve inzichten te komen.
Daarnaast ben ik slechtziend en ben ik in mijn werkende leven volop uitgedaagd om deze handicap geen beperking te laten zijn. Mijn slechtziendheid heeft me geleerd om anders te kijken, om lef te hebben op momenten dat je het eigenlijk niet durft, om door te zetten, positief te blijven en vooral vertrouwen te hebben in wat je wel kunt.
Hoe belangrijk ervaringsdeskundigheid is, leer ik ook binnen de levensloopbegeleiding van mensen met autisme die me keer op keer een verrassende kijk op het leven weten te geven.
Het samen op weg gaan, het delen van wat je tegenkomt, hierin ontdekken en hiervan leren op een ontspannen en laagdrempelige manier is wat mij kenmerkt.
In de zomermaanden neem ik je graag mee aan boord van Eliass om daar aan boord horizonten te verkennen en je koers te bepalen. Laat je niet afschepen, neem het roer in eigen hand en kies de koers die past bij jou!

Contact

Eliass coaching en supervisie
Parallelweg 36
6922 HR Duiven
Nederland
06-50588399

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*