Marc Quaden, master MBK

Marc Quaden, master MBK

Professioneel profiel

Bij ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven heb ik veel steun ervaren door inzichten o.a. verkregen door leer- en groeiprocessen bij supervisanten en intervisanten. Immers, een begeleider/supervisor/coach leert evenzeer van b.v. een supervisie-sessie met b.v. een supervisant. Deze wederkerigheid in leren is voor mij als begeleidingskundige zelfs een voorwaarde om mijn werk zo goed mogelijk en met veel plezier te kunnen doen.
Een Loesje-uitspraak luidt: "Om te dansen moet je niet al te stevig in je schoenen staan!" Voor mij is dit de kern van een leerproces; je kunt pas steviger in je schoenen komen te staan en meer in balans te komen met de uitdagingen die een leef- of leer/onderwijssituatie jou voorleggen, als je de weerstanden durf te erkennen en los te laten. Dit veranderingsproces vereist moed, flexibiliteit en lichtvoetigheid; welke dans gedanst wordt, bepaal jij als de danser, tezamen met je dansleraar... je coach of supervisor.
Ik geef op dit moment als ZZP'er supervisie, intervisie en coaching, organisatiecoaching en onderwijssupervisie voor o.a. Zuyd Hogeschool en PMKT opleiding. Voor verdere informatie zie ook mijn website: www.viresnovi.nl

Contact

Marc Quaden
Mussenberg 7
6085 CE Horn
Nederland
0611951289

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*