Manou van Eerten

Professioneel profielIn 2012 heb ik mijn eigen loopbaancoachpraktijk opgericht, The ME Company, gespecialiseerd in loopbaancoaching en het Dertigersdilemma. Ik werk met name in de regio Amsterdam, Utrecht en 't Gooi.In mijn loopbaan heb ik veel teams, managers en young professionals gecoacht. Ik ben positief waarderend, onderzoekend en persoonlijk. Ik heb gemerkt dat de methode van Appreciative Inquiry (waarderend onderzoeken) en Solution Focus (oplossingsgericht werken) goed bij mijn visie passen.Ik wil je een leerervaring bieden zoals je die nergens anders tegenkomt. Mijn missie is om je uit te dagen en op een nieuwe manier gebruik te maken van je eigen kracht en elkaars kwaliteiten. Wil je anderen kunnen aanspreken op hun verantwoordelijkheden en talenten, dan gaat het ook om hoe je dat zelf toepast en hoe je gebruik maakt van elkaar. Ik ben in 2000 afgestudeerd als Organisatieantropoloog aan de Vrije Universiteit Amsterdam en ben vanaf 2010 Erkend Coach en Erkend Teamcoach. Ik werk vanuit de beroepsvereniging LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) en ben regiocoordinator LVSC Amsterdam.

Contact

The ME Company, Manou van Eerten
Hillegomstraat 12-14
1098LS Amsterdam
Nederland
06 24746269

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Debbie (29)
Manou is een hele fijne gesprekspartner. Open, luchtig, geïnteresseerd, goed in het beredeneren en kritisch. Ik vond het gezellig waardoor ik enthousiast mijn verhaal kwijt kon. Manou weet voor mij de drempel zo laag te leggen, dat er geen zakelijke sfeer ontstaat. Het zit hem bijvoorbeeld in de manier van emailen en telefonisch contact of per sms. Allemaal heel persoonlijk, wat ik prettig vind. Deze prettige, open sfeer heeft bijgedragen aan een 'vertrouwd' gevoel waardoor ik mezelf opener heb opgesteld dan ik van mezelf gewend ben.
Jiska Deligt (26)
De sessies bij Manou zijn praktischer dan ik vooraf had gedacht. Ik visualiseer bijvoorbeeld met poppetjes mijn huidige werksituatie, hoe iedereen zich ten opzichte van elkaar verhoudt, en vervolgens zet ik mijn ideale situatie neer. Manou helpt me op die manier uitzoeken wat ik wil in mijn loopbaan, en wat het onderscheid is met doen wat ik denk dat er van mij verwacht wordt. Het is moeilijk vast te stellen waar eigen verlangens eindigen en de verwachtingen van anderen beginnen. Nu heb ik geleerd eerst na te denken over wat ik wil en dan pas de mogelijkheden te bekijken, dat werkt beter.