Linda Riemsdijk

Professioneel profielIk ben Linda...
...lichaamsgericht psychotherapeut, traumatherapeut, systeemtherapeut, supervisor en trainer.

Supervisie is een begeleidingsvorm waarbij je leert van je eigen werk-ervaringen.

Telkens is een casus/inbreng uit jouw werk beginpunt van ons gesprek. Door te kijken naar wat zich afspeelt en wat dat betekent voor jou als professional, ontwikkel je als het ware je professionele identiteit: dat wat jou onderscheidt van de ander, waar jij schittert en waar je jezelf nog groei gunt.

We verbinden jouw werkpraktijk ook steeds met het grotere geheel van de organisatie en de omgeving waarbinnen jij je werk uitvoert.

Mijn wijze van superviseren onderscheid zich door trauma-geïnformeerd & lichaamsgericht te werken. Wie we zijn in ons beroep is gebaseerd op onze overtuigingen en op hoe we naar onszelf en de wereld kijken. Dit zijn niet alleen gedachten, maar zit ook in ons lijf opgeslagen. Dat doen we in vormen van spanning of ineenstorten (opgeven).
Een voorbeeld hiervan is het ervaren van stress bij het uitspreken van grenzen of het misselijk worden voor een bepaalde afspraak.

Door in de supervisie goed naar deze signalen te luisteren. Samen te onderzoeken wat ze te zeggen hebben, komen we op een dieper niveau van jouw professionele identiteit uit.
Als er voor jou op die laag iets wezenlijks kan veranderen, in bijvoorbeeld het uitspreken van grenzen, loop je wellicht zomaar het risico dat je jezelf niet opbrandt...

...En misschien zelfs meer plezier, vrijheid, ruimte en lichtheid in je werk gaat ervaren.

"Wat houd je op dit moment tegen om in verbinding te blijven met jezelf én anderen en je potentieel (persoonlijk en professioneel) vast te houden en te ontwikkelen?"

nodigt uit tot bewuste zelfobservatie in het hier en nu. We onderzoeken het antwoord op deze vraag op een of meer van de volgende niveaus: het cognitieve, het emotionele en het autonome (zenuwstelsel).
Zo kan er niets over het hoofd worden gezien en bereik je je doel met een helder hoofd EN een goed gevoel in je buik.

Mijn werk wordt geïnspireerd door Hechtingsdynamieken en Neuroaffectieve ontwikkelingspsychologie.

Contact

Linda Riemsdijk
Hoofdweg, 70
7382BK Klarenbeek
Nederland
0657722062

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*