Letty van Velzen

Letty van Velzen

Professioneel profiel

Ik ben Letty van Velzen MA
Als persoon ben ik toegankelijk, betrokken en doortastend. Ik geniet ervan mensen te stimuleren en te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast heb ik veel aandacht en oog voor hetgeen zich binnen en tussen mensen afspeelt. Dit maakt dat ik signalen van anderen goed signaleer en aanvoel en daar adequaat op kan inspelen.

Ik begeleid individuele trajecten, teams en organisaties op het gebied van onderwijs en zorg. Wil je groeien in je persoonlijke ontwikkeling, makkelijker omgaan met complexe beroepssituaties, zoek je naar meer balans? Als begeleidingskundige ga ik graag samen met jou op weg. Van waar je nu bent, richting jouw doel.
Neem contact op voor een betrokken, zorgvuldig, diepgaand en bevlogen supervisie- of coachtraject. Kom in beweging!

Heeft jouw organisatie te maken met veranderingen, reorganisatie en transitie? Graag begeleid ik jullie met het creëren van een positieve werksfeer. Met het realiseren van veiligheid, open communicatie, vertrouwen, respect en acceptatie. Dat biedt de basis voor een cultuur waar ieder zich veilig en gewaardeerd voelt. Het draagt bij aan het behalen van organisatiedoelen en duurzaam groeien.
Neem contact met mij op om te ontdekken hoe ik voor jullie van betekenis kan zijn!

Contact

Intus
Dodewaard
Nederland
0621823724

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*