Lenny Kruit

Professioneel profiel

Ieder mens heeft een verhaal en die verhalen interesseren me. De verhalen die verteld en beschreven worden waarin krachten en kwetsbaarheden naar voren komen. Niemands leven loopt vlekkeloos. We hebben allemaal deukjes of deuken in ons hart opgelopen gedurende ons leven. Vaak worden deze ervaringen onder het tapijt geveegd en wordt er niet over gesproken. Uit angst of schaamte laten we onszelf niet zien. Terwijl er juist heel veel kracht in die verhalen schuilt. Ondanks dat we die verhalen verborgen houden, zijn ze juist zichtbaar in de ruimte die mensen laten, in de stiltes en in ons lichaam. Het zijn juist de verhalen die duidelijk maken hoe we een weg zoeken in ons leven en werken.

Levens- en ervaringsverhalen hebben mij veel gebracht. Door te lezen over en te luisteren naar de verhalen van anderen leerde ik hoe zij omgingen met bepaalde gebeurtenissen in hun leven en werden niet alleen hun pijn, maar ook hun krachten zichtbaar. Dit inspireerde mij om naar mijn eigen leven te kijken en erop te reflecteren. Ik heb mezelf beter leren kennen door samenhang tussen gebeurtenissen te herkennen en heb hierdoor betekenis aan mijn leven gegeven. Ik heb bepaalde veranderingen in mijn leven aangebracht, heb kwaliteiten (her) ontdekt en heb ruimte gemaakt voor rouw en verdriet. Met de kennis en ervaring die ik in dit proces heb opgedaan, wil ik anderen ondersteunen bij het uitwerken van hun eigen verhaal. Graag ondersteun ik mensen met vragen en oefeningen bij het benutten, verrijken, ontwikkelen, kantelen van hun persoonlijke levensverhaal en het inzetten van de eigen ervaringskennis. En bij het opdoen van inzichten om meer gepaste keuzes voor de toekomst vanuit het hart te maken.

Je kunt bij mij terecht voor supervisie, coaching, intervisie en trainingen over o.a. het benutten van je ervarings- en levensverhaal.

Contact

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*