Kirsten Hegge

Professioneel profiel

Weet je het even niet meer? Geen paniek... bij BureauHoriZON mag je twijfelen. Er is ruimte om te onderzoeken wat twijfel en niet-weten je wil vertellen.

In twijfel zit de intelligentie, niet in zekerheid.

Mensen en organisaties uitnodigen tot ontwikkeling: dat is de rode draad in mijn werk. Ik ondersteun en prikkel professionals om hun persoonlijke koers te bepalen in leven en loopbaan. Het liefst werk ik vanuit de narratieve benadering en ervaringsgericht. Het goede gesprek vormt de basis van mijn dienstverlening.

Leven & Werken
Persoonlijke ontwikkeling gaat niet om snelheid, maar om richting. Een einddoel voor ogen hebben is een uitstekend startpunt voor alles wat je wilt bereiken. Maar wat doe je wanneer dat even zicht ontbreekt… wanneer het leven een vreemde bocht neemt of… datgene wat je doet gewoonweg geen voldoening meer geeft? Wat brengt je dan weer op koers?

Bureau HoriZON ondersteunt en prikkelt professionals om hun persoonlijke koers te bepalen in leven en loopbaan. Het persoonlijke en professionele groei staan hierbij centraal.

Mijn kracht
Bij mij kun je op verhaal komen. Ik maak het goede gesprek tot een veilige onderzoeksruimte waarbij je hardop mag twijfelen en ruimte is voor niet-weten. Met aandacht voor de ogenschijnlijk kleine dingen maak ik zichtbaar wat er onder de oppervlakte leeft. Verheldering brengen... dat is mijn kracht.

Contact

Bureau HOriZON
Hoofdstraat 35
7625 PA Zenderen
Nederland
0633962685
WerkSaam Twente
Hoofdstraat 35
7625 PA Zenderen
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*