Karin de Knegt

Professioneel profiel

Karin de Knegt Supervisie Coaching & Training biedt begeleiding bij reflecteren op het beroepsmatig handelen van mensen in mensgerichte beroepen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer er geïnvesteerd wordt in de persoonlijke groei van professionals in hun beroep, zij zelfbewust en met inzet van kwaliteiten hun werk uitvoeren.
Mijn kracht ligt in het stimuleren van zelfreflectie en eigenaarschap. Het maken van een concrete en praktische vertaalslag van de leeropbrengst naar de dagelijkse beroepspraktijk, is kenmerkend voor mijn manier van werken.

Contact

Karin de Knegt Supervisie Coaching & Training
Grundel 93
2377 DA Oude Wetering
Nederland
0651938558

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Groepssupervisie Master Jeugdzorg
Karin heeft een prettige en duidelijke begeleiding toegepast. Ze heeft mij en de groep aangespoord om dieper te graven en ik ben nieuwe dingen over mezelf te weten gekomen waar ik mee aan de slag kon. De uitdaging, maar ook de vriendelijkheid en hulp die Karin heeft geboden om te leren reflecteren vond ik persoonlijk super prettig!
Intervisie jeugdzorg
Wat ik heel erg prettig vond is, dat je niet alleen inzicht krijgt in je eigen handelen, maar ook waarom je dingen zo doet. Bepaalde patronen worden zichtbaar en ga je (samen) onderzoeken. Zo kwam ik er achter dat het zelfstandig werken wat ik heel prettig vind, ook een valkuil heeft. Namelijk dat niemand het ziet als het niet goed gaat en ik op tijd aan de bel moet trekken en voor mijzelf moet opkomen. Vragen die met competenties te maken hebben hielpen mij: “Wat heb je nodig om…”. Maar ook kijken naar mijn overtuigingen. Het heeft mij dus niet alleen inzicht in mijzelf gegeven, maar ik heb ook praktische handvaten gekregen hoe ik hiermee verder kan. Heel fijn en leerzaam!
Intervisie Post HBO leergang Individuele coaching
Karin ik vond het prettig dat je in de eerste bijeenkomst heldere uitleg gaf over het hoe en wat van de intervisie. Jou kracht ligt wat mij betreft in je rust en openheid. Je houdt je op de achtergrond en laat ons elkaar bevragen, geeft mij de ruimte om tot verdieping te komen. Waar nodig stel je nog een verdiepingsvraag. Je stimuleert mij om na te denken en mezelf te bevragen. Dit doe je op een prettige manier waardoor ik me op mijn gemak voel om me bloot te geven en kwetsbaar op te stellen. Je maakt gebruik van je mimiek. Je bent niet op de voorgrond aanwezig door steeds aan het woord te zijn. Je houdt goed in de gaten dat een ieder aan bod komt. Je pakt je rol waar nodig.
Supervisie jeugdzorgprofessional
Karin de Knegt is een zeer kundig, empathisch en betrokken supervisor. Zij heeft mij met gerichte vragen en leuke afwisselende werkvormen veel nieuwe inzichten gegeven over mijzelf als persoon en professional. Het leerproces van de supervisant is hierin leidend en Karin sluit hierbij aan met een scherp analytisch vermogen. De bijeenkomsten heb ik ervaren als veilig, gezellig en zeer leerzaam. Ik raad Karin zeker aan als supervisor.
Intervisie Post HBO leergang Individuele coaching
Goed in het balanceren tussen dichtbij en veraf staan. Ik bedoel: jij kan op procesmatig niveau de groep begeleiden en daarbij de inhoud niet vergeten. Je bent to the point; kan goed duiden en zaken helder maken.