Karen Verpoorte

Professioneel profiel

Ik ben beschikbaar voor het begeleiden van diverse leervragen.
Ben je geregistreerd bij het SKJ? Dan kun je via supervisie of caoching bij mij je reflectiepunten behalen.
Heb je andere vragen? Neem contact met mij op en bespreken wij de mogelijkheden.
www.karenverpoorte.nl
of via onderstaande opties.

Tot horens!
Karen

Contact

KarenVerpoorte
Aresstraat 29
1363VJ Almere
Nederland
06-20978782

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Persoonlijke en professionele ontwikkeling in balans.
Ik vind dat je een goede balans hebt tussen ontwikkeling op persoonlijk en professioneel gebied. Tussen de gesprekken waren soms enkele weken, maar dat vond ik juist prettig. Op die manier kon ik nieuwe dingen uitproberen en overdenken. Elk gesprek was waardevol op zich, maar er zat ook een lijn in. Je kunt goed luisteren en vragen stellen en op die manier bewustwording en zelfreflectie stimuleren. Tegelijk had je ook praktische tips om direct mee aan de slag te gaan, maar wat me het meest is bijgebleven is dat we met mijn werkinbreng als vertrekpunt hadden. Ik heb heel veel aan de coaching met je gehad! Zeker aan te bevelen!”
Sandra Roest (coachee)
Ik voelde me gezien en de verandering heeft richting gekregen.
De gesprekken met jou vond ik prettig en wist ik me 'gezien', ze zijn het begin geweest van iets nieuws. Mijn leven is leuker en rijker geworden . De gesprekken met jou hebben die verandering versneld en richting gegeven. Nogmaals bedankt!
Jochem Markus (coachee)
Integer en respectvol
Je bent niet iemand van de snelle oplossingen (scoren); opportunisme is je vreemd. Bijzonder vind ik hoe je je positie als coach weet te bewaken; je laat je zelden manoeuvreren in een positie tussen de organisatie en de coachee. Dit heeft veel te maken met de positionering en de integriteit die zo kenmerkend voor jou is . Tenslotte zie ik de wijze waarop jij feedback weet terug te brengen als een bijzondere competentie. Dit is zelden bedreigend, en altijd op een manier waarop de ontvanger zich gerespecteerd voelt: je wilt echt iets delen met iemand.
Harry Doef (opdrachtgever)
Een doortastende en betrokken supervisor.
Karen is een doortastende en betrokken supervisor die de juiste dingen naar boven weet te halen om verder te kunnen groeien. Ze weet snel het vertrouwen te winnen en creëert een veilige sfeer. Ik ben door de begeleiding van Karen gegroeid in mijn professionaliteit.
Hannah den Hartogh (supervisant)