Joyce Lakwijk

Professioneel profielAls coach & supervisor bied ik allereerst een luisterend oor en help je (de kern van) je vraag in beeld te brengen. Binnen de veiligheid van de sessies mag je jezelf zijn en is er ruimte voor persoonlijk en spiritueel onderzoek. Om van binnenuit te voelen wat er leeft, werk ik met lichaamsgerichte bewustzijnsoefeningen, mindfulness en laagdrempelige expressievormen. Dit helpt je te openen voor nieuwe inzichten en antwoorden.
Spiritueel onderzoek kan gaan over je eigen voedingsbronnen, 'in het nu' willen zijn of zingeving in leven en werk.

Mijn passie is je te begeleiden deze inzichten en verlangens concreet te maken in leven en werk. Zo werk je aan je eigen vitaliteit en bezieling in leven en werk. Door mijn achtergrond als communicatiecoach kan ik je ook begeleiden bij vragen rondom contact, geweldloze communicatie en interactie.

Mijn aanbod voor geestelijk verzorgers, predikanten en pastores is geaccrediteerd door het SKGV. Je bent welkom bij:

- supervisie of coaching in mijn praktijk in Almen (gem. Lochem) of via Zoom. Dit kan gaan over je werk, je privé-leven en/of eigen spiritualiteit.

- de stilteretraites en bezinningsdagendie ik geef in Klooster Huissen;

- intervisiegroepjes in het hele land onder de titel 'Monastieke waarden in leven en werk'. Intervisie met als basis meditatie aan de hand van Lectio Divina met een brontekst.

Als mens ben ik iemand die in contact vertrouwengevend en onvoorwaardelijk aanwezig is. Ik houd van het werken met een diversiteit van mensen. Mijn rugzak is gevuld met veel levenservaring en de benodigde opleidingen. Wat mij persoonlijk en spiritueel voedt zijn contemplatie, de natuur, de stilte, het leerlingschap bij Hans Korteweg, milde yoga en diverse bronteksten. Ik ben getrouwd en heb 2 jongvolwassen kinderen. Al meer dan 20 jaar werk ik als zelfstandig ondernemer.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Meer informatie vind je op www.joycelakwijk.nl of neem gerust contact met me op via info@joycelakwijk.nl of 06-12219897

Contact

Joyce Lakwijk Coaching
De Hof 4
7218 LB Almen
06-12219897

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*