Johan van der Sloot

Professioneel profiel

Mijn achtergrond en expertise in coaching, intervisie en training van professionals in de zorg- en welzijnssector zet ik in om je huidige manier van werken, je intrinsieke motivatie en je toekomstplannen tegen het licht te houden. Om daarna, zoals bij veel van mijn eerdere cliënten, ontwikkelingsgerichte stappen te zetten. 
Als zorg- en welzijnsprofessional heb jij een droom, een diep verlangen, een verwachting over de toekomst. Dromen zijn krachtige motivatoren. Je hebt iets om naar toe te leven. Dat geeft energie.
Deze energie is je motor om je cliënten te helpen en je medewerkers aan te sturen. Op mijn website beschrijf ik een aantal concrete dromen die iedere professional wel herkent. Zit jouw droom ertussen?
Ooit had je een droom, die nu om allerlei ‘goede’ of juist onduidelijke redenen is vervaagd. Herkenbaar? Maar neem er geen genoegen mee. Stel je droom weer op de eerste plaats. Het geeft je energie en je kwaliteiten worden geactiveerd. Dit zal direct waarneembaar zijn voor je clienten, voor je leidingevende, voor je collega's en ...
Interesse? Stuur me een mail of app voor een afstemmingssessie. Je kan gelijk je tijdstip en datum sturen wanneer het jou uit komt.

Tot ziens, Johan

Contact

Progress-yourworld
Zie mijn website
3066VD Rotterdam
Nederland
0619342297

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Wat zeggen anderen over mij?
Zie mijn website: www.progress-yourworld.nl