Johan Stip

Professioneel profielWie ben jij?
Vanuit een grote passie voor leren en ontwikkelen ben ik in het dagelijks leven actief betrokken bij de mensen die (gaan) werken in het onderwijs; van basisonderwijs tot universitair en alles wat daar tussenin en omheen beweegt.
In mijn begeleidingswerk als supervisor en coach gaat het om jou; wie ben jij, wat kenmerkt jou en wat zijn jouw kwaliteiten? Van daaruit maken we de verbinding met jouw werk, de mensen waarmee jij werkt en de mogelijkheden die je hebt tot ontwikkeling van jezelf.
Ik werk graag met de verhelderende modellen van de Transactionele Analyse. Jouw leren wordt daarmee kracht bijgezet!
Enkele supervisanten hebben de volgende uitspraken gedaan nadat zij met mij een supervisietraject hadden afgerond.
* Armando: "Johan stelt de juiste vragen om mij bij mijn gevoel, gedachten of handelen te bepalen".
* Annelies: "Johan luistert heel goed, laat mij zelfstandig reflecteren maar zorgt ervoor dat ik hierbij ook echt tot de kern van mijn leervragen kom".
* Ella: "Johan heeft een grote rol gespeeld tijdens mijn leren. Ik voelde mij veilig om te laten zien wie ik was. Hij heeft voor mij leven geblazen in de droge theorieën. Iets waar ik ook de komende tijd heel veel aan zal hebben".
* Gerrit: "Johan gaf een heel goede en veilige begeleiding in de gesprekken en heeft er zorg voor gedragen dat de juiste vragen werden gesteld, dit gaf iedereen heel mooie handvatten om mee te werken".

Mijn werk ervaar ik als energiegevend. Buiten mijn werkzaamheden laat ik me inspireren door onder andere regelmatig te wandelen, klassieke muziek te zingen in diverse ensembles, zangles te krijgen van de bariton Florian Just (zie zijn webpagina), te werken in mijn tuin of door het lezen van een boek.

Geïnteresseerd geraakt in een begeleidingstraject? Voel je vrij contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek; johanstip@gmail.com / 0612891964

Contact

Johan Stip
Prinses Beatrixlaan 49
3554 JH Utrecht
Nederland
0612891964
Johan Stip HvA
Wibautstraat 2
1091 GM Amsterdam
Nederland
0621157292

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*