Johan Bosboom

Johan Bosboom

Professioneel profielSupervisie is voor mij het samen ontdekken van de zogenaamde ‘vrije leerruimte’ van de supervisant. Samen het gebied verkennen tussen jij als persoon, jij als professional en het werkterrein waar je werkt. Aan de hand van vragen die jij jezelf stelt, ga ik met je op pad om te ontdekken wat maakt dat juist deze vraag je bezighoudt. En wat je er zelf van wilt leren en hoever je bereid bent om deze ontdekkingstocht te gaan. Inclusief eventuele experimenten om te ervaren wat ander gedrag je op kan leveren.
Dit ‘op pad gaan’ is deels symbolisch; ik weet ook niet waar we uitkomen. En deels letterlijk; als het even kan ga ik tijdens de supervisie wandelen. Dit creëert een andere sfeer en het effect is vaak dat we al wandelend en pratend alle kanten van een onderwerp goed kunnen bespreken. Waar nodig zal ik je vragen om te werken met een gedicht, muziek of afbeeldingen. Op die manier probeer ik alle zintuigen te betrekken bij de supervisie.
Waar dit zinvol is zal ik ook levensthema’s en -vragen aan bod laten komen. Als Geestelijk Verzorger boeien dit soort vragen mij uitermate en ze bepalen jouw functioneren als professional en als persoon. Op deze manier kunnen ze onderdeel uitmaken van de zoektocht die we samen gaan.
Johan Bosboom.

Contact

Bilthoven
Nederland
0640821900

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*