Jeroen van den Dikkenberg

Professioneel profielIn mijn coaching ben ik gericht op het versterken van persoonlijke kracht en eigenheid en het ombuigen van belemmerende patronen die de ontwikkelwens van de coachee in de weg staan. Mijn coaching en begeleiding is erop gericht op (een stuk) heler worden als mens, zodat de coachee meer van zijn potentieel gebruik kan maken. Ik ben als coach gericht op gewenste gedragsverandering en werk waar nodig en gewenst op mentaal, emotioneel, fysiek en zingevings- en spiritueel niveau.

Ongeveer 10 jaar ben ik werkzaam als opleider, coach-de coach en teamcoach bij een opleidingsinstituut. Ik heb daarmee als professional een breed palet aan begeleidingsvaardigheden zoals coachen, trainen, teamcoachen, het begeleiden van intervisie, groepssupervisie opgedaan.
Ik maak in mijn coaching (wanneer het aansluit bij de doelen van de coachee) gebruik van diepgaande methodieken zoals Systemisch werken, Voice Dialogue, Gestalt, Transactionele Analyse en opstellingen, Verbindende communicatie, RET en werkvormen die gericht zijn het onderbewuste, maar ook praktische werkvormen zoals rollenspelen of ontdekkende werkvormen zoals kaartspelen.

Ik geef les aan 3 Post HBO opleidingen
Coaching
Systemisch teamcoachen
Trainersopleiding

Daarnaast geef ik incompanytrajecten:
-Teamcoaching
-Coachingsvaardigheden
-Intervisiebegeleiding

Contact

Jeroen van den Dikkenberg
Beekstraat 7
7227NC Toldijk
Nederland
06-17698000

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*