Jeanette de Goede

Jeanette de Goede

Professioneel profiel

Ik ben geregistreerd supervisor en coach. Ik ben docent/ supervisor met als specialisatie uitstroomprofiel Jeugd, bij de opleiding Social Work van Hogeschool Utrecht. En ik geef supervisie aan medewerkers in de Jeugdzorg in het kader van hun SKJ registratie. Ik heb een MA masteropleiding Contextuele hulpverlening afgerond. Ik werk vanuit de grondbeginselen van de contextuele hulpverlening, dat betekent dat ik de ander zie en beleef tegen de achtergrond van zijn/ haar relaties en geschiedenis. Het maken van een genogram behoort tot de mogelijkheden om kennis te maken. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden en superviseren van studenten van de Post-hbo opleiding Rouw en Verlies. Sinds een aantal jaren heb ik ook mijn coachingscertificaat behaald. Ik werk met jou vanuit de vraag of vragen die voor je liggen of die je bewust of onbewust aan jezelf hebt gesteld. Samen gaan we op zoek naar antwoorden die voor jou passend zijn, waardoor jij weer verder kan.
Ik doe graag mee aan het initiatief "Lucht je hart gesprek"; daarvoor maak ik gebruik van mijn ervaring en kennis over het menselijk functioneren en het omgaan met verlies en rouw.

Supervisanten over de supervisie:
Ik heb de supervisie bij Jeanette ervaren als een kadootje! Tijd om stil te staan bij jezelf in je werk en inzicht in welke zaken je kunt aanpakken . Jeanette ondersteunde dat proces door haar positieve insteek, haar zorgvuldige voorbereiding en haar systemische aanpak. Ze zette me aan het denken door haar vragen en creëerde een veilige sfeer waarbij zij ook zichzelf liet zien en zaken normaliseerde. Ik voelde echte interesse en een heldere blik. Ik voelde me gezien. Dat heeft me relevante inzichten opgeleverd waarmee ik aan de slag ben gegaan. Kortom een aanrader!

Het gebruik van "een taal erbij" vond ik persoonlijk een grote meerwaarde, omdat het processen visueel en inzichtelijk heeft gemaakt, waar ik weer mee verder kan.

Ook in feedback is Jeanette een fijne vrouw. Ze brengt het opbouwend en laat vooral de andere ontdekken wat de manier is die goed voelt voor die persoon.

Contact

De Goede Zaak in supervisie en coaching
Balearen 3
3524EJ Utrecht
Nederland
0643485931

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*