Jean-Paul Westheim

Professioneel profiel

Of het nu een loopbaan, re-integratie, verzuim, ontwikkel- of verandervraagstuk is, iedere vraag is uniek want ieder mens, ieder team en iedere organisatie is uniek. Dit vraagt een unieke (coach)aanpak, of het nu gaat om trainingen, workshops of individuele coaching. Geen standaard, geen vaste modellen maar altijd maatwerk. Afgestemd op jouw specifieke vraag.

Je mag van mij verwachten dat ik inzet wat nodig is om jou vooruit te brengen. Ik maak daarbij gebruik van een goed gevulde toolbox aan kennis, instrumenten, eigen ervaringen en Gezond Boeren Verstand. Ik laat je antwoorden en oplossingen zelf ontdekken en ervaren, want dan pas zijn ze van jou en ben je in staat ze je eigen te maken. Het resultaat is een goede en duurzame stap in de richting van jouw doel.

Contact

Thaeles
Grotestraat, 43
5991AV Baarlo
Nederland
0641558089

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Coaching
De intuïtieve werkwijze van Jean Paul gaf vanaf het eerste moment een klik en vertrouwen. Jean Paul legde met grote betrokkenheid contact en reageerde vanuit zijn pure gevoel.
Het was iedere keer bijzonder prettig en steunend zoals Jean Paul de gesprekken vorm en inhoud gaf, hetgeen er voor zorgde dat ik niet alleen stond in dit veranderingsproces.
Jean Paul kon goed luisteren naar die eindeloze woordenstroom van mij en wist altijd het juiste aspect eruit filteren. Hij liet me mijn gevoelens en gedachten herkennen en begrijpen vanuit theoretische kaders (o.a. de ijsberg) waardoor ik ze vanuit een andere invalshoek kon zien. Zijn treffende beeldspraak gaf mij hierbij de ankers van bewustwording en houvast voor de toekomst en de mogelijkheid om de volgende stap te zetten.
Ik mag zeggen dat we samen wonderen hebben meegemaakt door onbewust maar feilloos op elkaar in te spelen. Jean Paul heeft mij een groot cadeau gegeven, mede door zichzelf kwetsbaar op te stellen en altijd steunend en opbouwend te zijn! Ik zeg: een echte topper en wat een geluk om hem als coach tegen te mogen komen.