Janske van der Valk

Janske van der Valk

Professioneel profielSupervisie ga je aan als je wil groeien en jezelf wil ontwikkelen. Groeien is een natuurlijk proces. Het is natuurlijk om zo nu en dan het gevoel te hebben dat de vaste grond onder je voeten lijkt te verdwijnen. Dat je realiseert dat je oude manier van doen en zijn niet meer werkt. Je voelt je bijvoorbeeld persoonlijk geraakt in of door een bepaalde situatie. En je vraagt je af; wat gebeurt hier nou precies? Je herkent de drang om het anders te willen doen, je moet op zoek naar nieuwe manieren en dat maakt je kwetsbaar.
Binnen supervisie is er ruimte om hierop te reflecteren. Je brengt jouw persoonlijke (werk)ervaringen in. Samen verkennen en onderzoeken we die ervaring. Samen dwalen we erin rond. Je geeft woorden aan wat jij doet, denkt, voelt en wil. Je ontdekt wat je kan en (nog) niet kan. Zo krijg je zicht op wat jij vind en gelooft (overtuigingen), wat jij echt belangrijk acht (waarden), wie je bent en wie je wil zijn (identiteit).
Door hier bewust van te worden ontstaat er ruimte. Je gaat zien op welk level je iets te leren hebt. Je maakt verbinding met jouw verlangens. Je omschrijft wat je zou willen bereiken, je ontdekt welke mogelijkheden je hebt om nieuwe ervaringen op te doen en je gaat experimenteren met nieuw gedrag. Om vervolgens weer te reflecteren op deze nieuwe ervaringen.

Ik voel me dankbaar als ik een bijdrage mag leveren aan deze leerweg, deze beweging.
Jij bent acteur in je eigen ervaringen. Door jouw ervaringen in te brengen en hier samen naar te kijken, wordt je toeschouwer. Met als doel zelf weer de regie te vinden in je eigen ervaringen.

Er wordt over mij gezegd dat ik goed kan luisteren, verdiepende vragen kan stellen, betrokken ben en durf te confronteren. Ervaar het zelf!

Contact

Janske van der Valk
Amersfoort
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ik dank je voor je manier van vragen stellen, waardoor je mij beter liet nadenken over mijn eigen handelen. Leerzaam. Supervisievragen zijn als bloemzaden; je zaait ze in de grond, ziet een tijd niks, maar dan komt er uitbundige bloei.