Janneke Zoutendijk

Janneke Zoutendijk

Professioneel profiel

Als supervisor, coach vind ik het belangrijk om op basis van gelijkwaardigheid te werken. Hierbij is het hebben van een vertrouwensband een voorwaarde om een klimaat te scheppen waarin je kan leren en in beweging kan komen. Het hierbij accepteren van wat er is, je valkuilen, krachten en met mildheid naar jezelf kunnen kijken, zijn wat mij betreft de eerste stappen om tot verandering te kunnen komen. Ik ben erkend coach, en geregistreerd supervisor. Ik ben docent en supervisor bij de opleiding maatschappelijk zorg/social work voor ervaringsdeskundigen. Deze opleiding wordt gevolgd door mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond, een verleden met armoede, sociale uitsluiting etc., die hun ervaringen in gaan zetten binnen hun werk als begeleider. Daarnaast heb ik als coach teams en docenten begeleid binnen het MBO onderwijs en begeleid ik teams binnen de maatschappelijke zorg o.a. door het begeleiden van intervisie trajecten. Als supervisor heb ik ook voor supervisie gegeven aan mensen die de supervisieopleiding willen gaan volgen (voorsupervisie), mensen die de post HBO Leergang Ervaringsdeskundigheid en Veerkracht volgen en verzorg ik persoonlijke coach/supervisietrajecten aan mensen uit verschillende beroepsgroepen zoals haptonomen en geestelijk verzorgers.
De afgelopen jaren heb ik de kracht van het focussen (een lichaamsgerichte methode) ontdekt en daar voor scholingen gevolgd.
Voorafgaand aan mijn loopbaan als docent/coach supervisor ben ik in Rotterdam in het buurt -, kinder -, vrouwen - en migrantenwerk en taalonderwijs werkzaam geweest.
Voor contact graag direct naar mij mailen of bellen. Mailadres; Janneke.buiten@gmail.com telefoonnummer; 0681908859

Contact

Janneke Zoutendijk
Schiebroekselaan 6
3037 RM Rotterdam
Nederland
0681908859

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*