Jacqueline Schoones MSc

Professioneel profiel

Persoonlijk profielKenmerkend zijn mijn verbindend vermogen en betrokken en actieve luisterhouding. Vanuit die houding stel ik prikkelende vragen die beweging op gang brengen en vooral veel energie genereren voor resultaatgericht werken. Ik heb een helder oog voor kwaliteiten van mensen, ook als die meer verborgen zijn. Vanuit mijn heldere stijl van communiceren en leidinggeven bied ik ruimte aan die kwaliteiten en stel grenzen waar nodig. Ik kan het ingewikkelde simpel maken, breng rust in hectische situaties en bied oplossingen waar dat nodig is. Vanuit jarenlange ervaring als leidinggevende, supervisor en coach kan ik professionals in korte tijd helpen hun passie en pad te vinden.

Contact

JPW coaching
8271 RE IJSSELMUIDEN
Nederland
06 8390 5646

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

A. Post Middenmanager MBO
Het coachtraject bij Jacqueline heeft mij opgeleverd dat ik weer stevig in mijn hectische werk sta. Zij analyseert complexe situaties en stelt de juiste vragen die je helpen tot de kern te komen. Zij luistert goed, spiegelt zorgvuldig en respectvol. Ze confronteerde mij met mijn eigen patronen en hielp me die patronen om te buigen. Ze werkt altijd met een positieve toon en met eindeloos geduld. Ik kan zeggen dat ze mij geleerd heeft op een frisse manier tegen teams en organisaties te kijken en mijn eigen rol daarbinnen.
B. van Zoggel Nowacki communicatie
Jacqueline is een superprofessionele coach die vakkennis moeiteloos verbindt met échte betrokkenheid. Ze stelt vragen, doet suggesties, helpt je na te denken over al die dingen waarvan je weet dat je er iets mee moet, maar waar jij helemaal niet aan durft of kunt beginnen. Zij heeft de focus altijd op wat jou kan helpen.