Jaap Kleinpaste

Professioneel profiel

Als je iemand uit zijn evenwicht brengt, leert hij bewegen. Wanneer jij een stap wil zetten in je persoonlijke ontwikkeling, ben ik er voor je om, met respect en waardering voor wie je bent en wat je kunt, je ingesleten patronen te herkennen, je valkuilen te ontdekken en je uit balans te brengen. Daarna reik ik je de hand om, vanuit oprechte aandacht en betrokkenheid, samen met jou op zoek te gaan naar hersteld evenwicht en de mogelijkheden te verkennen om met nieuwe ogen te kijken naar jouw professioneel handelen in verbinding met anderen.

Contact

Jaap Kleinpaste
Loper 6
8162 KD EPE
Nederland
06 22282660

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Testimonial Vakleerkracht bewegingsonderwijs / Buurtsportcoach
Supervisie heeft woorden gegeven aan mijn onbenoemde handelen. Ik heb tijdens de bijeenkomsten geleerd om in te zien wat mij zoveel energie kost en waar de oorzaak lag. Harmonie is in mijn handelen en denken een belangrijke factor en dit heb ik leren omarmen. Er is een proces opgetreden van bewustwording van waarde en niet van zwakte in mijn persoonlijkheid. Ik heb geleerd om harmonie indien nodig soms even te doorbreken en het vervolgens weer in te zetten wanneer er gelijmd moet worden.
Testimonial Vakleerkracht Bewegingsonderwijs
Ik zit niet meer vast in het patroon van harder werken en de overtuiging: ik hoor dit alleen te kunnen. Ik heb het overzicht op het geheel terug, ik zie waar mijn verantwoording ligt, en waar die over gaat in de gezamenlijke. Ik heb zicht gekregen op mijn valkuilen en onderliggende oorzaken die dit patroon creëren en instant houden. Ik kan mijzelf en mijn relaties verdiepen door mijn zoektocht en twijfel te delen. Ik wil hierin niet meer afhaken wanneer het kwetsbaar wordt of wanneer het botst. Ik wil verbinden, dan kan ik mijn kwaliteiten en zienswijze breder inzetten.
Testimonial Coachee van de Opleiding tot Coach Windesheim
Ik heb bij Jaap een coachingstraject gevolgd. We hebben gewerkt met Voice Dialogue, een methodiek die goed bij mij paste en aansloot bij mijn manier van leren. Jaap creëerde een veilige omgeving waarin ik kon ontdekken en onderzoeken welke interne stemmen de keuzes in mijn leven beïnvloeden. Door zijn rustige, integere houding voelde ik me gehoord. Door zijn ietwat provocatieve, speelse vragen werd ik uitgedaagd om net een laag dieper te gaan. Ik kijk terug op een waardevol traject waar ik met trots terugkijk op mijn eigen proces. De opgedane inzichten pas ik nog dagelijks met plezier toe.
Testimonial Coachee van de Opleiding tot Coach Windesheim
Met veel waardering kijk ik terug op het coach-traject met Jaap in 2020. Het voelde veilig en vertrouwd, voor mij een belangrijke basis. Jaap heeft een open oor en een warm hart voor mensen. Zijn goede doorvragen, stemt tot nadenken en bewustwording. De verschillende werkvormen waren helpend. Ik heb gelijkwaardigheid ervaren en Jaap liet de verantwoordelijkheid voor het traject ook bij mij. Als je niet geconfronteerd en uitgedaagd wilt worden, moet je niet bij Jaap zijn! Maar als je je wilt ontwikkelen, dan beveel ik hem van harte aan! Een cadeau om uit te pakken!