Ingrid Schoneveld

Professioneel profiel

Als coach is het belangrijk om te luisteren en tijd voor elkaar te nemen. In coaching creëer je de ruimte om elkaar te ontmoeten als de persoon die je bent. Wat heeft jou als persoon gevormd? In de gesprekken gaan we samen de situatie vanuit verschillende perspectieven bekijken. In een persoon zitten verschillende schakels. Familiegeschiedenis, opvoeding, normen en waarden, geloofsovertuiging en culture achtergrond. Hoe mooi zou dit zijn om de verschillende schakels met elkaar te verbinden. Om los te komen van gedachten waardoor je vast loopt om zodoende een andere kijk op de situatie te krijgen.

Contact

Coach-ING
Boorsmastraat 23
2225kl katwijk
nederland
0612827287

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Referentie van coachee
"Ingrid heeft mij geholpen om de kracht in mijzelf te hervindenen deze in te zetten in mijn werk en handelen.Zij heeft mij vol begrip en oprecht gesteundom moeilijke momenten en obstakels te overwinnen.Het is heel fijn om deze groei binnen mijn werk en mijn professionaliteit te doormaken.Ik heb dat merendeels aan Ingrid te danken"
Referentie van coachee
"Vanaf het eerste moment voelde ik me op me gemak bij Ingrid.Ik was al bij andere psychologen en maatschappelijke hulpverleners geweest,maar daar kreeg ik het gevoel dat ze niet op mijn verhaal zaten te wachten.Bij Ingrid was er wel duidelijk interesse naar mijn situatieen vooral het 'samen' op zoektocht gaan kwam duidelijk aan bod.Iedere sessie voelde ik me groeien, ik kreeg veel handvaten mee en de onderwerpenwerden vaak vanuit verschillende oogpunten belicht.De christelijke achtergrond van Ingrid maakte dat ik ook daarin vrijuit kon praten.Wat erg bemoedigend werkte. Ik ben Ingrid zeer dankbaar voor de sessies en zal haar bij iedereen aanbevelen!"
referentie van een opdracht gever
'Fijn om als leidinggevende betrokken te zijn bij de start – evaluatie - en de afronding van het coaching traject.
Het contact verliep prettig.
referentie coachee
Ik heb ingrid als een prettige coach ervaren bij wie ik me op mijn gemak voelde. Ze kwam betrokken en geïnteresseerd over. Het coachtraject heeft mij geholpen om dingen vanuit een ander perspectief te zien en het heeft mij versterkt en toegerust om aan een nieuwe fase van mijn leven te beginnen.
Referentie van coachee
Voordat ik aan het coaching traject begon was ik in eerste instantie sceptisch.Ik had op voorhand niet de indruk dat coaching iets voor mij zou zijn.Inmiddels ben ik een aantal sessies onderweg met Ingriden ik ben oprecht blij dat ik dit traject met haar ben aangegaan.Gedurende het traject kwam naar voren dat ik meer moet leren doseren.Met dat doel voor ogen zijn we de vervolggesprekken in gegaan.Het coaching traject heeft mij geconfronteerd met mezelf en heeft me daardoorsterker en bewuster gemaakt in het aangeven van mijn grenzen."
referentie van een coachee
Ik heb Ingrid als een prettige coach ervaren bij wie ik me op mijn gemak voelde. Ze kwam betrokken en geïnteresseerd over. Het coachtraject heeft mij geholpen om dingen vanuit een ander perspectief te zien en heeft mij versterkt en toegerust om aan een nieuwe fase van mijn leven te beginnen.
referentie van een opdrachtgever
'Fijn om als leidinggevende betrokken te zijn bij de start – evaluatie - en de afronding van het coaching traject.
Het contact verliep prettig.