Inge Tigelaar

Professioneel profiel

Supervisie, een cadeautje! Als je nog twijfelt, niet doen. Gewoon het traject aangaan. Je zult verstelt staan van je ontdekkingen! Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek in mijn prettige praktijkruimte in Twente stuur je een email naar: info@ingetigelaar.nl

Contact

Inge Tigelaar Supervisie & Coaching
Letterveldweg 117
7621CC Borne
Nederland
06-48191957

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Annemarie
Inge is een ervaren supervisor, die goed weet aan te sluiten bij de leerdoelen van haar klanten. Haar benadering en vraagstelling hebben mij aan het denken gezet over mij als persoon, maar ook als professional. Door de inzet van diverse tools heeft ze mij gestimuleerd om van het supervisietraject een persoonlijk succes te maken.
Robbin
Ik vond het een verrijking hier aan te mogen deelnemen. Ik werk als man van 23 in een woon-werkvoorziening voor jonge vrouwen in de leeftijd van 16-23 jaar. Het gaat om meiden die niet zelfredzaam zijn. Hierin loop ik tegen verschillende situaties aan. Door deze 10 zittingen heb ik veel over mijzelf mogen leren, wat mij als hulpverlener enorm helpt mijn werk beter te kunnen doen. Ook heeft de vraagstelling van mijn supervisor mij geleerd hoe je een ander haar eigen probleem kunt laten oplossen. Niet alleen is er ruimte voor situaties in het werk waar je tegen aanloopt. Ook het stukje privé is bespreekbaar, dit vond ik erg prettig en helpend. Want ook hierdoor zul je als hulpverlener groeien in je werk. Als ik het totaalplaatje in één woord moet beschrijven, kies ik voor; bewustwording. Want bewustwording kwam terug in elke sessie. En ik geloof dat bewustwording de eerste stap is naar verbetering. Je bewust worden van je gevoel, motivatie, passie, irritatie, bevestiging, allergie, valkuil, kracht enzovoorts. Ik vond het geweldig!
Marleen
De sfeer, deskundigheid, de open houding, de manier van vragen, het analytische vermogen en de kunde om bewustwording te creëren heeft bijgedragen aan een geslaagd supervisie traject.
Marcia
Inge is een betrokken en ervaren supervisor. Mede door haar manier van coaching heb ik veel uit mijn supervisietraject kunnen halen. Daarbij hield ze het uitdagend door verschillende middelen te gebruiken (o.a. het enneagram, kernkwadrantenspel, verschillende kaarten). En door haar manier van vragen stellen.
Elsemiek
Wat heb ik een leerzame tijd met Inge mogen doormaken! Inge kwam in de begeleiding verschillende keren met verrassende inzichten en hielp me ‘omdenken’. Wat ik erg prettig vond is dat Inge kan confronteren door middel van vragen stellen. Zo ontstond uiteindelijk de confronterende gedachte bij mezelf. Ik heb Inge ervaren als een heel prettige supervisor. Ze was open, eerlijk en betrokken.
Joanneke
´Eerlijk en doortastend’ zijn woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de supervisie gesprekken met Inge.Inge weet heel goed naar boven te halen waar het ‘probleem’ ligt door jezelf aan te zetten tot nadenken en evalueren van gedrag en/of situaties! Ik heb de begeleiding van Inge als positief ervaren en kan dit zeker gebruiken in mijn werk en privé situatie.
Linda
Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren, veel duidelijkheid gekregen en tools om mijzelf verder te ontwikkelen.
Marije
Van onze gesprekken herinner ik me vooral Inge’s rust. Zij blijft rustig haar vragen stellen. Ze laat je niet wegkomen met een ‘makkelijk’ antwoord, ze is een volhouder. Ik vond dat heel fijn, zo kwamen we samen tot de kern.
Quirien
Ik heb een geweldig supervisie traject gehad. Zelfs op afstand via Skype is Inge als supervisor betrokken, nauwgezet en creatief zodat het maximale uit jezelf gehaald kan worden!
Susanne
Door het stellen van goede vragen laat Inge je zelf tot conclusies komen waarmee je aan de slag kunt. Door haar manier van werken voelde ik me erg op mijn gemak. De inzichten die ik heb opgedaan tijdens mijn coaching bij Inge gebruik ik nog dagelijks.
Mariët
Inge is doortastend, open en ze geeft je het gevoel zelf in control van je leerproces te zijn. Tegelijk heeft ze op het juiste moment goede input om je net die stap verder te laten komen.
Ellen, manager
Een ochtend met het team met als doel elkaars kwaliteiten te herkennen en bespreken. Middel hiervoor was het enneagram. Inge verzorgt de ochtend op een laagdrempelige wijze, praktijkgericht. Ze inspireert mensen om na te denken over zichzelf en hun eigen kunnen. Ook heeft ze oog voor de verdere implementatie en integratie van de inzichten die zijn opgedaan.De ochtend heeft zeer veel opgeleverd voor het team!