Ineke Bruin - van Ingen

Ineke Bruin - van Ingen

Professioneel profielIn 2015 heb ik de kaderopleiding supervisie en coaching afgerond. Het begeleiden d.m.v. (groeps-) supervisie, intervisie en coaching zijn daar de onderdelen van. Momenteel begeleid ik intervisie groepen van huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde (SO artsen) en de SCEN artsen Oude IJssel.
Het begeleiden van collega's is inspirerend. Het tijd kunnen nemen voor een gesprek vind ik een grote meerwaarde. Het is fijn om collega's te begeleiden en te zien welke inzichten zij kunnen opdoen en wat dit in positieve zin betekent voor hun werk en leven. Nu ik niet meer als praktiserend huisarts werkzaam ben is het fijn om het werk als begeleider te blijven doen. Het werkt naar twee kanten. Ik kan in de gesprekken mijn ervaring, als dat wenselijk is, inzetten en ik blijf feeling houden met het werkveld.
Intervisie met paramedici en medici is een te ontwikkelen werkveld waar ik graag mijn bijdrage aan geef. Ik heb in mijn werk als huisarts goede samenwerking gehad met de fysiotherapeuten in mijn regio. In mijn directe familiekring heb ik 2 fysiotherapeuten en ken ook vanuit hun verhalen het werkveld goed.
Ik begeleid gesprekken in het kader van de herregistratie van huisartsen en SO artsen.
De visitatie gesprekken kunnen een belasting lijken. Ze vormen in mijn ogen ook een uitdaging. Het levert reflectie en inzichten op die bruikbaar zijn voor de toekomst. Ik help graag mee aan het opdoen van de inzichten. Doe er je voordeel mee!
Mijn wijze van aanpak is breed en ik sta open voor de vragen die je zelf inbrengt. Wat valt jezelf op? Waar wil je het over hebben? Wat valt mij op? Het wordt een dialoog waarin jij mede de regie hebt.
Mijn werkgebied beslaat de regio tussen Doetinchem- Arnhem -Rhenen en Rivierengebied.

Contact

W.E. Bruin - van Ingen
Roghairweg 15
3911CG Rhenen
0642177903

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*