Indra Klopper

Indra Klopper

Professioneel profielBinnen de coaching en supervisie sta ik stil bij wat er in het nu gebeurt, wat je in het nu ervaart. De focus ligt dus niet alleen op het daar en dan, maar ook op hier en nu in de interactie tussen jou en mij als coach of supervisor. We hebben aandacht voor dat wat wordt ervaren en gevoeld tijdens de gesprekken, om te onderzoeken wat dit voor effect heeft op ons gedrag in plaats van alleen maar praten over. Zo worden patronen zichtbaar, onbewuste dynamieken bewust en impliciete boodschappen expliciet.
Ik geloof in krachtige mensen en professionals die leven en werken vanuit authenticiteit in relatie tot zichzelf en de ander.
Ik ondersteun je om zelf de antwoorden en oplossingen te vinden. Ik neem dan ook niets over en ga uit van je eigen kracht en zelfwerkzaamheid. Middels vragen, oefeningen en opdrachten zet ik je aan tot zelfreflectie en ga je aan de slag met de verworven inzichten, om zo te komen tot verdieping en duurzame verandering.
Ik werk zowel op locatie van de opdrachtgever als in mijn eigen praktijk of via de digitale weg. Ik ben als supervisor geregistreerd onder het nummer LVSC KL0017-S. Daarnaast ben ik binnen het CRKBO geregistreerd.

Contact

introspect coaching
Amersfoort
06-17440915

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

…..Indra is niet bang om lastige vragen te stellen, zegt waar het op staat en kan (mij) heel goed observeren. Indra is de persoon die door mij heen prikt.
Tijdens onze sessies waren er momenten waarop zij mij confronteerde, die bij mij zorgde voor eyeopeners. Geen idee hoe ze het doet, maar ze weet altijd bij mij aan te sluiten, waardoor ik verder kwam in mijn ontwikkelingsproces.
(coachee)
…..Tijdens de supervisie heeft Indra mij geholpen om te reflecteren op mijn handelen en stil te staan bij mijn gevoel. Te leren voelen en in verbinding te komen met mijn lijf.
Indra hielp mij begrijpen waar mijn mechanismen/patronen vandaan komen en welk doel zij dienen, of niet meer dienen.
Indra heeft met haar warme en rustige persoonlijkheid mij de veiligheid geboden om te mogen leren, om mij kwetsbaar op te stellen.
Ze luistert tussen de regels door, stelt de juiste vragen en door mijn lichaamshouding te zien, zelfs tijdens het beeldbellen, tijdens Coronatijd. Heel bijzonder.
Door de supervisie sta ik met meer zelfvertrouwen in mijn werk, ik kom makkelijker tot handelingsalternatieven en ervaar ik letterlijk meer rust in mijn lijf, dus ook in mijn werk.
Door de rust en met afstand te kunnen kijken op mijn handelen kom ik weer in ontwikkeling.
(supervisant)
…..We hebben Indra leren kennen als heel compleet, precies en vaardig. Zij heeft zich weten te ontwikkelen naar autonomie, durf om de tegenover positie in te nemen. Naast haar verbondenheid en voorzichtigheid met de ander is er sprake van eigenheid en moed. Een supervisor die voor betekenis kan zijn voor jonge hulpverleners die dreigen af te haken. (docenten opleiding Kempler instituut)
…. Bij Indra vind je de ruimte om na te denken over wie je wilt zijn als professional. Ze straalt rust uit, is integer en kan de supervisant op onverwachte manieren en invalshoeken aan het denken zetten.(collega supervisor)
……Indra stelde mij zodanige reflectievragen dat ik zelf op antwoorden kwam, zodat ik voelde dat in mij de antwoorden al lagen verscholen. Dit gaf mij een krachtig gevoel. Wat ik heel erg fijn vind aan Indra is dat zij mij op een goede manier op scherp zet. Dingen die ik zeg of schrijf worden niet zomaar aangenomen maar soms kritisch op doorgevraagd. Dat maakt dat ik nog een laagje dieper moet gaan om te zoeken naar een antwoord. Daardoor kom ik soms op antwoorden die ik zelf nog niet wist. Ik voelde me niet veroordeeld en zij gaf mij de ruimte met moeilijke zaken aan de slag te gaan. Dat maakt dat ik me bij Indra veilig voel om me kwetsbaar op te stellen.
(supervisant)