Ilse Gillissen

Professioneel profiel

Welkom!

Wat leuk dat je mij gevonden hebt. Mijn naam is Ilse Gillissen. Geboren en getogen in de Zeeuwse klei. Inmiddels woon ik samen met mijn gezin, al wat jaren in Hilversum.
Het werken met mensen loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Gestart in de profitsector, bij een grote recreatiewerkorganisatie als trainer en werkbegeleider. In het trainingswerk verloor ik mijn hart aan jongeren. Ik heb als coach lange tijd gewerkt met de MBO niveau 2 doelgroep. Momenteel werk ik ook nog als plus-coach met (kwetsbare) jongeren met een hogere kans op schooluitval, naast mijn werkzaamheden als coach, teambegeleider en supervisor.
Mijn persoonlijke profiel wordt gekenmerkt door oordeelvrijheid, rust, positiviteit en een vleugje humor en warmte. Verder heb ik een aangeboren nieuwsgierigheid. Ik geloof sterk in de kracht van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin ongemak en emoties er mogen zijn. Juist in die ruimte kunnen we de nodige groei en transformatie ervaren.
Mijn werkvormen zijn op maat gemaakt om aan jouw/jullie specifieke behoeften te voldoen. Ik gebruik diverse methoden. Naast binnen maak ik ook gebruik van buiten. Dit alles in overleg.
Ik luister niet alleen naar wat er gezegd wordt; ik luister ook naar wat er in de stilte wordt gezegd. Soms zijn de belangrijkste inzichten te vinden in de momenten van rust en reflectie. Ik creëer graag een onderzoeksruimte waarin je kunt experimenteren en mag groeien.
Ik verken graag jouw vraag of jullie vraagstuk tijdens een kop koffie!

Contact

Ilse Gillissen
Hilversum
0619497901

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*