Ilka van der Meijden

Professioneel profiel

Graag help ik bij een vraagstuk dat gaat over jezelf, je team of organisatie.
Ik werk hierbij op de boven- én de onderstroom om het onbewuste, bewust te maken. Het onbewuste is de plek waar we verdringen wat we niet willen weten of niet kunnen voelen. Tegelijkertijd ligt daar de sleutel van het potentieel. En zijn er vaak grote stappen te zetten op het gebied van zelfreflectie, effectief gedrag, samenwerking en bovenal vanuit zelfliefde de dingen doen die bij je passen.

Ik heb ruimschootse ervaring in het bedrijfsleven op executive niveau op het gebied van strategische ontwikkeling, veranderkundige ervaring en verandermanagementtheorieën, marketing en communicatie. Vanaf 1997 heb ik me daarnaast ontwikkeld op het vlak van lichaamswerk, erkende psychotherapie- en traumaverwerkingstheorieën en systemisch werk. Op het snijpunt van die kennis en ervaring help ik graag mensen, teams en organisaties om onbeperkt te groeien. Energiek, professioneel, gedegen en met een open blik mensen mobiliseren naar andere, nieuwe perspectieven van handelen.

'Groei onbeperkt'. Los van belemmerende patronen, ondanks of juist dankzij wat geweest is. Heel en geheel mens zijn. Bewust, belichaamd en betekenisvol. De energie laten stromen en verder groeien naar een positieve toekomst. Wil jij onbeperkt groeien? Neem dan vrijblijvend contact op om te verkennen wat ik voor je kan betekenen.

* teamcoaching *(executive)coaching * organisatiebegeleiding * counselling - whatsapp of bel: 06-12 33 41 82
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Ilka

Contact

GVSO - Groeiplaats voor Systemische Ontwikkeling
Eindhoven/ Helmond
Nederland
06-12334182

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*