Ilja Geensen - Degenaar

Professioneel profielWelkom

Contact

ID Consultancy
Voordorpsedijk 32 A
3737BK Groenekan
Nederland
0640226945
Praktijk Brasa
Leidse Rijn 39
3554 PZ De Meern
Nederland
0640226945

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ilja heeft mijn ogen geopend
Zowel leertherapie als supervisie heb ik gevolgd bij Ilja. Zelf werk ik als therapeut met kinderen van gescheiden ouders en dat is soms best uitdagend. Je hebt jezelf en je emoties nodig in het werk, vind ik. Dan moet je ook 100% op jezelf kunnen vertrouwen. Ilja is niet bang je een spiegel voor te houden, hetgeen ik erg prettig vind. Ik hou niet van alleen maar dat softe. Ik heb me nooit veroordeeld gevoeld en altijd begrepen. Ik vind het erg fijn om regelmatig met Ilja in gesprek te gaan.


Marlon Dijkhuizen - gezinstherapeut

Volgde een supervisietraject en leertherapie
Ik heb met een andere blik leren kijken
Ilja heeft een open sfeer neer weten te zetten met een basis van ‘veiligheid’ gecombineerd met humor. Hierdoor lukte het ons om in deze groepssupervisie kwetsbaar en respectvol te zijn waardoor we optimaal konden leren. Het is leren op een ander niveau; zo persoonlijk, dicht bij jezelf en bij de thema’s waar je echt tegenaan loopt en over nadenkt. Eigenlijk kon ik na elke supervisie in de weken erna er gelijk iets mee doen. Zo tof! Ik heb mezelf beter leren kennen!Alie Bootsma - jongeren en volwassenen coach

Volgde een supervisietraject
Zet op alle lagen in beweging
Wat heeft supervisie met veel gebracht! Ilja kent als geen ander het vak en weet aan te sluiten, door te vragen en heeft het lef en de vaardigheden om alles te benoemen. Haar kennis, ervaring en persoonlijkheid biedt een veilige basis waarbinnen ik als supervisant die laag dieper durf te gaan! Het biedt me veel in de dagelijkse praktijk. Supervisie blijft niet binnen de muren leren en ervaren, maar zet me op alle lagen in beweging! Bewustwording, persoonlijke groei, zonder oordeel durven kijken, onderzoeken en nieuwsgierig te blijven. Ik verwonder me iedere keer weer over wat het me brengt! Vanuit deze houding en groei leer ik in contact te blijven met mezelf en mijn cliënten die ik mag begeleiden!
Supervisie van Ilja heeft mij geleerd mijn blik te verruimen, situaties vanuit diverse perspectieven te bekijken om zo tot de kern te komen, dit alles in een prettige, vertrouwde setting. Ook heb ik nieuwe tools/methoden aangereikt gekregen.


Lyanne Holterman - rouwbegeleider

Volgde een supervisietraject