Huub Jagers

Huub Jagers

Professioneel profiel

Ik ben Huub, een enthousiaste intervisor, coach, supervisor en trainer. Ik ben als Teamadviseur werkzaam binnen de Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en De Kempen (GGzE). Ik ondersteun teams en individuele collega's bij de zelforganisatie en werk nauw samen met managers welke ik advies geef. Ik ben ruim 32 jaar werkzaam binnen de GGzE, en ben begonnen als psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben 18 jaar Aandacht Functionaris Opleidingen geweest van diverse afdelingen. Ik coördineerde daar de studenten (plaatsingen, beoordelingen bijwonen, werkbegeleiders aansturen/ondersteunen).
Verder heb ik 14 jaar, (3 maal per jaar) de Training 'Omgaan met ontwrichting' gegeven. Dit was een 8 daagse training, gegeven aan alle collega's van het multidiscplinaire team zowel binnen als buiten de GGzE.
Binnen en buiten de GGzE geef ik aan diverse teams, intervisie en individuele- en teamcoaching.
Als persoon ben ik kleurrijk en veelzijdig. Ik krijg veel energie van mijn werk. Mensen begeleiden is mijn passie. Ik wil mijn kwaliteiten inzetten om individuen of teams te begeleiden in hun volgende stap.
Mijn stijl is no-nonsens: What you see, is what you get. Ik kan goed luisteren en maak verbinding met de ander, ECHT contact is belangrijk voor mij. Ik houd van humor en zet deze ook in, verder ben transparant. Dit is ook feedback die ik van teams en collega's krijg en wat ze verder zeggen is; je legt de vinger op de zere plek, je spiegelt, je zet me aan het nadenken en stelt de vragen die er toe doen. Door bovenstaande onderscheid ik me van anderen en met mijn ervaring en kennis wil ik jou graag helpen om een volgende stap in jou carrière of opleiding te zetten.
Mijn hulp aan jou en jullie op het gebied van: coaching/supervisie, training Intervisie en teamcoaching.
Neem contact met me op 0611567222

Contact

Huub Jagers, Supervisie, intervisie, coach en trai
Spui 10
5751 SK Deurne
Nederland
06-11567222

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*