Hidde Kielen

Professioneel profielMijn passie voor het begeleiden van mensen is onmiskenbaar een rode draad in mijn leven. Met beide benen op de grond kan ik je coachen om ontwikkeling en groei door te maken. Vraagstukken waarmee je bij terecht kunt spelen zich af op het snijvlak van mens en werk. Wil jij je ontwikkelen bij het maken van juiste keuzes, het aanleren van nieuwe helpende patronen, écht contact maken met de mensen op je heen en werken vanuit je kernkwaliteiten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben een zelfstandig coach en met name werkzaam in de regio Rotterdam.

Als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we middels een eerste vrijblijvende telefonische kennismaking, kijken wat ik voor jou kan betekenen.

***Mijn website is nog in ontwikkeling. Zodra deze af is, kan je hier meer informatie vinden over mijn coachpraktijk***

Contact

De Kiel
Rotterdam
0645136721

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Carmen
Hidde's coaching heeft me veel opgeleverd. Ik ben bewuster geworden van mijn (belemmerende) overtuigingen, houding en gedrag in specifieke situaties. Zijn aanpak, een combinatie van vertrouwen, nuchterheid, praten en daadwerkelijk aan de slag gaan, heeft me concrete tips en handvaten geboden om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Dejaneira
Tijdens de coachingsessies heb ik inzichten meegekregen om minder bescheiden te zijn en mezelf zichtbaarder te maken op een manier die mij past.