Hettie Nijhof

Professioneel profielMijn hart ligt bij het werken met professionals werkzaam in mensgerichte beroepen, die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen om zo hun vakmanschap te vergroten.Ik stimuleer mensen contact te maken met wat in essentie belangrijk voor hen is. Vanuit dit inzicht ontstaat beweging en vinden mensen zelf hun antwoorden. Mijn focus ligt hierbij vooral op onderzoeken, vergroten van zelfinzicht en oefenen met nieuw en ander gedrag.Mijn kracht ligt in ervaringsgericht werken en kenmerkt zich door een combinatie van creativiteit, directheid, diepgang en humor. De Kernwaarden van waaruit ik werk zijn: gelijkwaardigheid, wederkerigheid en echtheidMijn specialisme ligt in het geven van supervisie en coaching in kleine groepen van 5 - 6 personen. In deze groepen werk ik met psychodrama.Psychodrama is een speelse en indringende manier van ervaringsgericht werken. Je maakt in korte tijd contact met datgene wat je in de weg zit om gemakkelijk en vrij te kunnen functioneren. Er komt weer beweging in belemmerende en vastzittende patronen.

Contact

Hettie Nijhof
Noorderlicht 20
3454SH De Meern
Nederland
06 28537402

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Deelnemer (groeps)supervisie voor ervaren coaches
“Een ervaringsgerichte groepssupervisie die door de vorm, psychodrama, zeer direct en inzichtelijk werkt. Absoluut een aanrader voor elke coach die zich verder wil ontwikkelen en zicht wil krijgen op de eigen onbewuste processen”
Deelnemer van de coachopleiding bij de Trainersacademie
Hettie heeft mij tijdens de opleiding tot coach een aantal inzichten vooral doen voelen. Hettie is krachtig en mild, betrokken en nuchter, en dat gecombineerd met humor maakte dat ik me veilig voelde en open kon staan voor nieuwe inzichten en ervaringen. Het gebruik van psychodrama tijdens de individuele coaching was een waardevolle toevoeging: niet alleen maar praten over, ook actie en voelen. Hettie zette dit op een heel natuurlijke manier in.
Docent in opleiding op de Politieacademie
" In elk gesprek kreeg ik weer nieuwe 'eye openers' en nieuwe inzichten. De persoonlijke aandacht en de invalshoek van het uitgaan van eigen kracht heb ik bijzonder gewaardeerd. het zette mij in mijn kracht"
Deelnemer aan de Workshop kennismaken met psychodrama
Hettie is een bijzondere vrouw, met oog voor detail. Haar deskundigheid als coach/trainer en psychodramaregisseur maakt dat er een goede fundering staat voor ieders persoonlijk ontwikkelingstraject. Daarnaast zorgt haar sensitieve snaar, weten waar de client staat en voelen wat hij/zij nodig heeft, voor veiligheid en ruimte binnen dit proces. Tijdens de workshop Psychodrama heb ik mogen ervaren hoe sterk de kracht is van deze methode. In combinatie met de kracht van Hettie ontstaan er hele bijzondere dingen.