Henriëtte van Winden

Professioneel profielWil jij je professioneel handelen versterken en je kwaliteiten meer gericht leren inzetten? Ben je zoekende hoe je complexe werksituaties kan hanteren? Wil jij een professional worden die stevig in het zadel zit? Zoek jij als werkgever naar manieren waarop je jong professionals een kans kan bieden binnen jouw organisatie?

Dan ben je bij mij aan een goed adres.

Mijn hart ligt bij de jonge mensen in onze samenleving. Ik gun hen een stevige basis zodat zij in onze maatschappij tot hun recht kunnen komen. In dit kader verzorg ik maatwerktrajecten voor professionals die met kinderen en jeugdigen werken en voor jong professionals in opleiding of startend in het werk. Daarnaast kan iedere professional bij mij terecht met vragen in relatie tot leven en werk.

Het is mijn overtuiging dat de kwaliteit van het werk staat of valt met de professional die dit werk ten uitvoer brengt. Door aandacht te besteden aan jouw professionaliteit en welbevinden in het werk kun jij het verschil maken.

Mijn begeleidingstrajecten zijn maatwerk. Dit houdt in dat jouw vraag leidend is. Samen geven we het traject vorm zodanig dat je op eigen kracht weer verder kunt.

Op mijn website www.op-weg.com en mijn persoonlijke profiel op Linkedin kun je meer informatie vinden.

Zullen we samen op weg gaan?

Contact

Praktijk voor deskundigheidsbevordering 'Op Weg'
Nijmegen
Nederland
0622877863

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*