Henk Nijman

Henk Nijman

Professioneel profielNa twintig jaar hulpverlening nu alweer een kwart eeuw jaar supervisor, coach en sinds zes jaar leersupervisor. Zelf ben ik nog steeds bezig te ontsnappen aan stellige overtuigingen vanuit mijn vroege jeugd, steeds meer blijken er te zijn. En wat een opluchting steeds! Ik ben specialist in dit ontsnappen, weg uit de dwingende beelden naar ervaringen toe. Het zacht maken van steen.

Buiten mijn praktijk ben ik opleider en begeleider in het expertisecentrum Pompeii van de Pompestichting in Nijmegen. Daar verdwijn ook langzamerhand, in mijn praktijk verschijn ik dan weer.

Dit is natuurlijk voorlopige tekst. Ik nodig je uit mij op te zoeken in mijn praktijkruimte in Beek. Ik heb geen voorkeur voor de sector waarin je werkt. De meeste ervaring heb ik met mensen in de (forensische) GGZ, jeugdhulp, reclassering, het onderwijs.

Ik heb wel voorkeur in de manier van werken. Niet te veel structuur vooraf, het liefst eerst eens goed kennismaken om uit te vinden wat belangrijk voor je is. En dan is van alles mogelijk wat binnen jouw en mijn deskundigheid ligt. En daarbuiten, want leren doen we samen.

Contact

Latei
Blekershof 29
6573WS Beek
Nederland
0648507005

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*