Helmi Hazenberg

Helmi Hazenberg

Professioneel profiel

Het is inmiddels ruim 30 jaar geleden dat ik als groepsbegeleider ben gaan werken op de Hondsberg in Oisterwijk. In 1998 hebben mijn man en ik de stap gezet om te gaan verhuizen naar ‘Jeugddorp De Glind’. Hier hebben wij bijna 5 jaar gewoond, gewerkt en ons leven gedeeld met 8 kinderen in een gezinsgroep. In deze periode ben ik gestart met de opleiding Aardrijkskunde aan de Hogeschool Utrecht. Het vak Aardrijkskunde roept bij mij nog altijd vragen en verwondering op over de diversiteit van gebieden in de wereld, de verschillen op aarde en hoe de mens en natuur elkaar beïnvloeden. In 2002 ben ik gaan werken binnen de Jeugdbescherming en Jeugdreclassering in Gouda en heb ik de opleiding Social Work (MWD) in Breda afgerond. In 2006 vervolgens de overstap gemaakt als onderzoeker bij het Advies en Meldpunt Kindermishandeling, wat sinds 2015 samen met het Steunpunt Huiselijk Geweld bekend is onder de naam Veilig Thuis.
Ik werk hier met veel plezier als werkbegeleider.
Als Supervisor begeleid ik intervisiegroepen, individuele en groepssupervisie (ook voor SKJ registratie). Als geregistreerd supervisor, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching en ik ben tevens SKJ geregistreerd.
Kenmerkend voor mijn werkstijl en werkwijze: ik ben gedreven, toegankelijk, enthousiast en positief. Ik ben niet zweverig en denk graag buiten kaders, waardoor ik flexibel en creatief ben en daardoor in staat om maatwerk te leveren.

Contact

Helmi Hazenberg
helmihazenberg@hotmail.com
Tilburg
06-48011475

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*