Grietje Schuil

Professioneel profiel

Met meer dan 33 jaar ervaring in de sectoren Zorg, Welzijn en Onderwijs ontstond tweeënhalf jaar geleden de behoefte om mijn horizon te verbreden. Sindsdien werk ik als zelfstandig professional en heb ik onlangs succesvol de post-hbo opleiding Begeleidingskunde; supervisie en coaching afgerond. Het delen van mijn kennis en ervaringen met anderen geeft mij energie en voldoening.
“Ik neem de tijd om naar je te luisteren en stel vragen om te begrijpen wat je beweegt. Door deze oprechte aandacht creëer ik een veilige omgeving waarin jij je gehoord en gezien voelt.”
Met mijn unieke combinatie van werkervaringen als coach, supervisor en leidinggevende maak ik optimaal gebruik van mijn expertise. Mijn brede ervaring in de gezondheidszorg, hulpverlening en onderwijs stelt mij in staat om mij goed in te leven in de situaties waarmee jij als professional te maken hebt. Ik ben speciaal opgeleid om medewerkers methodisch te begeleiden bij de ontwikkeling van hun professionele identiteit.
“In mijn begeleidingspraktijk gebruik ik verschillende vormen van begeleiding zoals supervisie, coaching en interim-management. Dit zorgt voor variatie en stelt me in staat om uitgebreide kennis aan te bieden aan organisaties. Ik kan op maat gemaakte oplossingen bieden, afhankelijk van de behoeften van de klant.”
Wil je meer weten over mijn werkervaringen en opleidingen? Graag verwijs ik je hiervoor naar mijn LinkedIn profiel.

Contact

Schuil Zorg & Ontwikkeling
Peebosserdwarsweg 6
9863 TL Doezum
0633664462

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*