Gerty van Summeren

Professioneel profielVoor wie? Beroepskrachten in het sociaal domein en onderwijs, beginnend of ervaren, die de behoefte hebben om stil te staan bij hun ervaringen in de werkpraktijk met als doel om inzicht te krijgen in eigen patronen en gedragsalternatieven te ontwikkelen.

Hoe? We doen dit door middel van 6 tot 12 bijeenkomsten, individueel of in groepjes van maximaal 4 personen. Een bijeenkomst duurt 45 minuten (individueel) tot 120 minuten (groep 4 personen). De bijeenkomsten vinden plaats op de werklocatie van de deelnemers of in mijn eigen praktijk. Deze bevindt zich direct aan de Waal en we zullen dan ook gebruik maken van de omgeving.

Kosten: € 75,- per uur.

Wat doen we? In supervisie of begeleide intervisie sta je stil bij je ervaringen in je beroepspraktijk met vragen als: Wat houdt mij bezig, waarover twijfel ik, wat vraag ik mezelf af? Wat kom ik steeds tegen bij mezelf en wil ik nu eens beter gaan begrijpen? Hoe weet ik (weer) wat voor mij belangrijk is en hoe kan ik daarnaar handelen? In de bijeenkomsten willen we een vrije, vitale ruimte scheppen waarin onderzocht en geëxperimenteerd kan worden. Daarbij starten we met concrete ervaringen uit de werkpraktijk en staan we stil bij waarnemingen, gevoelens en gedachten. We proberen een reflectief leerklimaat te creëren waarin je nieuwe inzichten kunt opdoen en tot nieuwe handelingsmogelijkheden kunt komen. Vinden wat bij jou past, je natuurlijke ritme en je eigen krachten ontdekken, zijn daarbij leidend voor mij.

Contact

Alles Stroomt Supervisie & Coaching
Dijk 12 a
6641LA Beuningen
Nederland
06 49422020

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*