Gerda Cuperus

Gerda Cuperus

Professioneel profiel

ik werk sinds 1992 in wat we nu het sociale domein noemen. Afgestudeerd in twee richtingen: sociaal cultureel werk en maatschappelijk werk. Ik heb jarenlange ervaring in de jeugdzorg en het maatschappelijk werk, vanaf 2015 ook in gebiedsteams. Door diverse opleidingen en praktijkervaringen ben ik een coach die stevig in de praktijk wortelt. Vanaf 2018 ben ik ook supervisor. Ik bied coaching en supervisie aan professionals, zowel op teamniveau als individueel, aan uitvoerende professionals en managers. Ik begeleid leerbijeenkomsten en intervisies voor groepen gebiedsteamwerkers; kleine zelfstandige zorgaanbieders, een grotere zorgaanbieder, studenten van de energetische therapieopleiding (CAM). Mijn missie is dat super/intervisie mag schuren en vooral ook leuk mag zijn, iets waar je lichter vandaan komt en zelfs naar uit kan kijken. Vaak lukt dat! In 2019 heb ik een opleiding Positieve Psychologie afgerond en deze visie en toepassingen zijn niet weg te denken uit mijn aanpak en mijn Zijn. Ik volg regelmatig studies en trainingen (in 2020 Positieve Intervisie en Supervisie) vooral omdat ik daar erg van geniet. Wat ik leer, deel ik graag.
Daarnaast ben ik gespreksleider en trainer van gespreksleiders bij de "in je Uppies" (zie UP in Nederland), geef ik creatieve workshops met een eigen-wijsheid-ontdekkende verdieping genoemd SoulCollage® en ben ik gewichtsconsulent. Nieuw in 2021 is het geven van workshops over bewustwording van hoe je met je (minderheids)taal omgaat en wat je daar mee wilt.

Contact

gc²
Galamaleane 1
8491BB Akkrum
Nederland
06 15567970

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

derde jaars CAM studente
Gerda is voor mij een fijne supervisor geweest. Zij is heel professioneel en heeft mij altijd tips gegeven (ook na de supervisie) om mijzelf meer zichtbaar te maken in energetisch therapeutenland. We hebben het met elkaar ook heel gezellig gehad. Bij haar durfde ik het ook te zeggen als ik iets niet leuk vond. Met soms een lach en een traan. Ik weet, dat als ik vragen zou hebben, ik haar altijd kan en mag benaderen. Ik voelde mij gezien en veilig. Kortom, ik beveel Gerda van harte aan!