Gelske Zielstra

Gelske Zielstra

Professioneel profiel

Als HR coach en supervisor bij WijZijn Traverse Groep Westelijk Noord-Brabant, werk ik met veel plezier als professioneel leerbegeleider en adviseur. In de leerbegeleidingstrajecten staat het ontwikkelen van kritische zelfreflectie centraal. Socialisatie, primair en in het beroep is in mijn praktijk van werken een belangrijk thema, verbonden aan leerbegeleiding die succes en toekomstgericht is. Geïnspireerd door oplossingsgericht werken, ga ik uit van de vooronderstelling dat iedereen zijn doel kan stellen en de potentie heeft om deze doelen te bereiken. In mijn werk ben ik creatief en associatief helpend, mijn benadering is enerzijds oordeelloos, mild en meelevend. Anderzijds kan ik confronteren op een inzichtgevende en progressiegerichte wijze. Ik ben iemand die anderen positief kan beïnvloeden en ga actief opzoek naar betere momenten uit het (werk-) verleden. Dit levert vaak veel bruikbaars op zoals, praktische ideeën en optimisme wat energie geeft waardoor een stapje vooruit veel bereikbaarder lijkt!

Contact

WijZijn Traversegroep
Jacob Obrechtlaan 5 gebouw I
4611 AP Bergen op Zoom
Nederland
06 51991901

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Een Coordinator bij WijZijn
Het coachingstraject met Gelske is gestart in een periode waarbij mijn privé – werksituatie uit balans was. De (coachings)gesprekken hebben mij in staat gesteld om als het ware langs de zijlijn te gaan staan en de situatie te overzien. Reflecteren, time-management en via kleine stapjes ben ik op de goede weg en vol vertrouwen om mijn doelen te bereiken!
Een Manager bij WijZijn
Ik heb de coach, Gelske Zielstra, in dit traject als helpend en ondersteunend ervaren. Ze begeleide het traject goed, legde de vinger op de zere plek, durfde te confronteren, stond open voor iedereen zijn mening en was gestructureerd. Het is goed dat de coach de medewerker een spiegel voor houdt en open en vertrouwelijk heeft gehandeld.