Gea Koren

Gea Koren

Professioneel profiel‘Vertellen en leren is onze natuurlijke aanleg.’ Gea Koren is al heel lang gefascineerd door het leren van volwassenen. In 2001 richtte zij Koren Visie op. In eerste instantie hield zij zich alleen bezig met supervisie, intervisie en coaching. In dat jaar werd zij ook lid van de LVSC.
Na haar Masterstudie Human Behaviour met als specialisatie begeleidingskunde is het aanbod van begeleidingsvormen uitgebreid. Gea is ook een grote liefhebber van verhalen. Zowel de grote literaire als de kleine, die door ons ‘helden in het dagelijkse leven’ volop verteld worden. Steeds gaat het daarbij om de grondvragen: waar kom je vandaan? wie ben jij? waar ga je heen? welke toekomst kies jij? Luisterend naar deze verhalen raakt ze steeds weer geïnspireerd door de rijkdom aan beelden die, als we er bewust bij stil staan, ons de weg wijzen naar een betekenisvol leven.Leren en de narratieve benadering vormen dan ook de belangrijkste pijlers voor de begeleidingspraktijk.
Koren Visie biedt verschillende begeleidingsvormen aan:
Persoonlijke ontwikkeling
- Zelfonderzoek met de ZelfKennis Methode®·
- Individuele coaching
- Supervisie
Teamontwikkeling
- Teamreflectie m.b.v. de methode Zelfsturend leren 'Van verhalen leerkansen maken'

Meer weten? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Koren Visie
Sierkersstraat 19
3442 GR Woerden
Nederland
06-14111444

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Sr. manager van een Zorgverzekeraar
Gea is een procesbegeleider die met lichtvoetige humor respectvol stil kan staan bij waar het werkelijk om gaat.
Aimee Heijdenrijk, directeur Zorg Ipse de Bruggen
Ik heb Gea leren kennen als een mensgericht, oprecht geïnteresseerd en plezierig klankbord bij het inzetten en begeleiden van veranderingsprocessen. Haar kracht ligt in het observeren en vervolgens benoemen van gedrag en drijfveren. De methodiek van het vertellen van verhalen is daarbij een krachtige: het zorgt ervoor dat motieven heel persoonlijk verwoord worden waardoor mensen op een heel directe en natuurlijke manier contact leggen. Gea is praktisch en pragmatisch, maar wel vanuit een bepaalde structuur en methodiek. Ik kan haar aanbevelen als partner bij het begeleiden van teamcoaching en bij veranderings-processen.
Ben Huijskens, directeur dienstverleningsorganisatie
Ik heb Gea aan het werk gezien als TKM-coach (TeamKonfrontatieMethode).Gea ziet de mens achter de functionaris en ging samen met ons op zoek naar ons teamverhaal.Het MT facilitair bedrijf van het KLPD kwam tot mooie verdiepende inzichten.
Irene, docent
Door het ZKM-coaching traject bij Koren Visie kan ik effectiever mijn talenten inzetten en een betere balans vinden tussen werk en privé.Gea Koren heeft mij als coach geholpen; niet door me oplossingen of antwoorden te geven maar door me te begeleiden naar eigen waarheid en inzichten.Meer plezier in werk en leven en een verhoging van mijn persoonlijke effectiviteit is het resultaat!
Ellen Mulder, Bestuurder Ilmarinen, Groningen
Gea is door mij ervaren als een persoonlijkheid die met betrokkenheid een opdracht aanneemt en vanuit gelijkwaardigheid zich inzet in de samenwerking.Het boek 'Samen smeden' Werken met verhalen uit de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap, is het prachtige resultaat van die samenwerking!
Ayse, HR-adviseur
Gea geeft je (professionele) ruimte om te groeienKenmerkend voor Gea en haar manier van coaching: Gea is serieus, rustig, luistert goed, is betrokken, positief, ‘wijs’, realistisch (niet zweverig), respectvol en betrouwbaar. Zij wil graag helpen, maar laat de verantwoordelijkheid bij jezelf. Kenmerkend voor haar benaderingswijze is: respectvol, open, betrouwbaar, positief(-kritisch) en daadkrachtig.De manier waarop zij vragen stelt doet je nadenken over jezelf, het hoe en het waarom van je handelen. Een vraag waar je nog niet eerder over hebt nagedacht of die niemand je ooit zo gesteld heeft en die de kern van het probleem benoemt. Door goede vragen en de manier van haar aanpak vind je ook de goede oplossingen die bij jou passen.Ik beveel haar van harte aan als coach!